Gratis podcast training

Besloten podcast serie met 11 Groeiversnellers die mijn leven én business rijker, vrijer & authentieker hebben gemaakt!

Ontvang elke dag een e-mail met een geheime link naar een “Groeiversneller” podcast aflevering. Dit is een gratis training met de levens- en business lessen die ik moest leren om succesvol ondernemer te worden.

Je leert hierin:

Waarom ik geloof dat jij je leven én business ook kan upgraden

Ik kom uit Drenthe. Groeide op in een ‘normaal’ gezin, met liefhebbende ouders die je vooral zekerheid en veiligheid gunnen dus stimuleerden ze me om een studie te doen zodat je een ‘goede’ baan kon krijgen met een prima salaris. Dit heb ik een aantal jaren gedaan totdat ik me diep ongelukkig voelde. Jarenlang knaagde er iets in mij. Als ik eerlijk in de spiegel keek, leefde ik niet mijn eigen leven, maar het leven dat van mij verwacht werd.

Op mijn 27e maakte ik een rigoureuze beslissing door mijn verloving te beëindigen, te emigreren naar het buitenland om daar als freelance trainer en coach aan de slag te gaan. Ik werkte online vanaf de zeilboot waar ik 2 jaar op woonde. Ik kwam erachter dat ik het ondernemen leuk vond omdat het me veel vrijheid kon bieden. Maar die had ik toen nog niet om eerlijk te zijn.

Ik was destijds nog in de mindset “als ik X omzet dan kom ik wel rond”.

Maar mijn dromen wilden méér. Meer vrijheid, nog meer zingeving in mijn werk én meer geld. Maar hoe dan?? Ik kwam uit een omgeving waarbij niemand mij kon inspireren of vertellen hoe ik dit voor elkaar kon krijgen.

Nu een aantal jaren later, met veel vallen en opstaan, honderden klanten geholpen, heftige levenslessen en business inzichten verder, draai ik meerdere tonnen omzet per jaar terwijl ik nu nog maar zo’n 3 a 4 dagen per week werk én de wereld rondreis.

Deze vorm van vrijheid, plezier, zingeving, geluk en rijkdom gun ik jou ook. Daarom heb ik de Groeiversnellers Podcast Serie voor je opgenomen.

Gratis

Voor wie is deze besloten podcast training met Mijn 11 Groeiversnellers perfect?

Sneller groeien met je bedrijf

Je draait al omzet maar het is nog geen vetpot. Stiekem droom je van een vrijer leven met meer zingeving én meer geld. Maar is het wel aan jou besteed? Is het niet geluk bij anderen, of zijn zij gewoon succesvoller? Kan jij dit wel écht leren.. ? YES! Weet je waarom ik dat zo stellig kan zeggen? Omdat ik precies was zoals jij. Het is perfect voor je als je:

Dan is deze 11-delige Groeiversneller Podcast Training precies voor jou! Ik had gewild dat ik deze destijds kon gebruiken ter inspiratie. En daarom heb ik deze voor jou samengesteld.

Wat anderen zeggen

Mis dit niet!

Start de 11 groeiversnellers die mij hielpen om succesvol ondernemer te worden met een multiple 6 figure omzet.