10.000+ downloads

Coach jezelf met deze podcast afleveringen

Luister wekelijks een nieuwe podcast aflevering met gratis inspiratie en tips over ondernemerschap, mindset, spiritualiteit en marketing.

and still counting..

Downloads
0 +
authentiek
0 %
Afleveringen
0 +

Zet inspiratie om in actie bij elke nieuwe aflevering

Mijn podcast is het meest intieme en rauwe kijkje achter de schermen. In de afleveringen deel ik naast tips over ondernemen ook persoonlijke ervaringen over mijn persoonlijke reis in dit leven. Leer van mijn uitdagingen als authenticiteit rebel die altijd opzoek is naar de meest authentieke vorm van leven en ondernemer. Maar ook hoe ik als hoogsensitieve digital nomad een succesvol bedrijf run terwijl ik de wereld over reis. 

Populair

Top 6 afleveringen

Volgens de statistieken van mijn podcastkanaal zijn dit de meest populaire afleveringen van de afgelopen tijd. 

Wat anderen zeggen

Persoonlijk verhaal

Een pijnlijke en rigoureuze beslissing op haar 27e veranderde de koers van haar leven met 180 graden

Podcast over ondernemen

Een pijnlijke en rigoureuze beslissing op haar 27e veranderde de koers van haar leven met 180 graden

Podcast over ondernemen

Een koophuis, een vaste baan en een verloofde waren niet genoeg om haar innerlijke onrust te stillen. Maar in plaats van te blijven zitten waar ze zat, nam ze een gewaagde sprong in het diepe. Ze verbrak haar verloving, verliet haar baan en emigreerde naar de prachtige Caribbean. Vanuit een zeilboot begon ze aan een avontuurlijke reis die haar hele leven op zijn kop zette.

In haar allereerste podcastaflevering deelt Janneke haar persoonlijke verhaal van transformatie. Ze onthult hoe ze haar diepgewortelde twijfels overwon en haar eigen pad begon te bewandelen, zowel in haar zakelijke als persoonlijke leven. Ze moest vertrouwde patronen loslaten en uit haar comfortzone stappen om het ondenkbare te bereiken: een leven dat haar wildste dromen overtrof.

In jezelf investeren als ondernemer met een business coach

Ben je klaar om geïnspireerd te worden? Luister naar Janneke terwijl ze vertelt hoe ze haar innerlijke roeping volgde en haar puurste potentieel bereikte. Deze podcastaflevering zit boordevol moed, avontuur en inzichten die je zullen aansporen om ook jouw eigen authentieke pad te volgen.

“Ik heb net in de auto je eerste aflevering van je podcast geluisterd. Inspirerende aflevering. Confronterend ook. Het was alsof je rechtuit je hart tegen mij aan het kletsen was.”

Luister nu

En laat een review achter!

Help mij om meer mensen te bereiken die ook een vleugje Janneke nodig hebben in hun leven. Als je een review achterlaat, dan komt de podcast hoger in de ranking en help je anderen om ook vanuit hun eigen authentieke kern te leven en ondernemen.

Stel je vraag voor een volgende podcast aflevering

Luister nu