1:1 mentorship

Meer verdieping in jezelf en sky high gaan met je business

Business coaching bedrijven boven een ton

Je bent een gevorderde ondernemer met een prima omzet, maar toch knaagt er iets.

  • Is dit het? Is dit jouw versie van een authentiek, zinvol en vrij leven? Of mag er nog iets verbeteren in je bedrijf, in jezelf? Stiekem weet je het antwoord maar je vind het spannend.

  • De basics om je bedrijf neer te zetten en te laten groeien ken je nu wel, maar het écht goed toepassen, daarin blijf je hangen.

  •  Je hebt al een lopend bedrijf met een prima omzet. Maar daarvoor moet je heel hard werken. Je omzet is afhankelijk van jouw inspanningen. En dat betekent dat als je minder uren gaat werken, je business weer instort. Dit houdt je gevangen en geeft stress.

  • Er moet een transformatie in je business model, strategie en mindset gebeuren als jij jezelf, je bedrijf, banksaldo én jouw vrijheid naar nieuwe hoogten wil brengen.

Advies voor meer omzet met online bedrijf
Advies voor meer omzet met online bedrijf
Zijn wij een match?

Voor wie?

Je bent een ambitieuze vrouw die zie ‘anders’ voelt, en daarom op haar eigen manier verder wil groeien in het ondernemerschap. Je hebt een bepaalde mate van zelfstandigheid en zelfreflecterend vermogen én ook een tikkeltje eigenwijs. Want je bent anders dan iedereen en je wil je niet identificeren met de massa. Je wilt een unieke business neerzetten waar jij zingeving bij voelt, én dat jouw business je faciliteert in vrijheid, zowel financiële als vrije tijd.

Je wilt groeien, maar niet ten koste van je winstmarge of vrijheid

Je gelooft daarom dat een online business model je mogelijkheden geeft om op te schalen naar meer winst, minder afhankelijkheid van een team of een locatie, en daarmee meer vrijheid voor jezelf. Maar hoe doe je dit?

Je wilt succesvoller worden, maar geen copycat worden

Je ziet ondernemers om je heen allerlei strategieën toepassen die hen succesvoller maken. Je scrollt uren door Instagram voor inspiratie, volgt masterclasses of een hippe training. Je leert hier en daar nieuwe dingen maar staat er daarna altijd weer alleen voor. Je wordt er gefrustreerd en onzeker van, want in die uren dat jij zit te twijfelen, had je al 10 stappen verder kunnen zijn in het manifesteren van jouw droomleven en -business. Je hebt iemand nodig die samen met jou de koers bepaalt en bijstuurt wanneer het nodig is.

Je wilt slimme strategieën toepassen én vertrouwen op je eigen innerlijke stem

Er zijn ontzettend veel coaches in het land. Met ieders unieke kwaliteit. Wat jij zoekt in een coach is iemand die je niet alleen vertelt wat de beste strategie is, maar kraakhelder bij je aanvoelt wat jouw unieke pad is. Omdat ze je kent. Je dromen én je angsten. Ze ziet jouw puurste authentieke kracht, maar ook je innerlijke saboteurs. Je wilt een krachtige coach die ziet wanneer je tegen jezelf liegt als je zegt dat je iets wilt. Een coach die het moment herkent wanneer jij (te) bescheiden je verlangens uitspreekt, maar kippenvel krijgt wanneer je vanuit je hart spreekt. Iemand die je haarfijn aanvoelt, jou vanuit liefde vragen stelt en spiegelt zodat je binnen 45 minuten opeens in vuur en vlam staat omdat je de stappen duidelijk hebt hoe je je doelen kan realiseren.

Wat anderen zeggen

Business coaching authentiek Janneke Ananias

Je bent op de juiste plek.

Ik ben Janneke Ananias, een ervaren coach gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwelijke ondernemers die in een transformatieproces zitten. Ondernemers die het prima voor elkaar hebben, maar meer diepgang en zingeving willen ervaren in het leven en tegelijkertijd meer financiële groei en vrijheid in tijd willen creëren binnen hun bedrijf. Ambitieuze authentieke vrouwen die kwalitatieve coaching willen op het gebied van business, mindset en de spirituele reis die ik ‘het leven’ noem.

Ben jij benieuwd of wij een match zijn? Vraag dan een gesprek aan waarin ik je vertel welke potentie ik zie voor jou als authentieke vrouw én welke kansen ik zie voor je bedrijf zodat jij ook je mooiste dromen waar kan maken!

Wat krijg je allemaal?

Strategische kick-off meeting

Om effectief te kunnen starten, hebben we een kick off van 2,5 uur. Dit is online of in real life op een fijne inspirerende locatie. Tijdens deze meeting vraag ik je de hemd van het lijf en leer ik je bedrijf nog beter kennen. We bepalen de focus voor jouw traject en maken een actie plan.

Maandelijkse 1:1 coaching sessies

Maandelijks komen we samen via Zoom waarbij ik jou in de helikoptermodus zet. We bespreken verschillende thema’s, doelen en actiepunten die eraan bijdragen dat jij en je bedrijf succesvoller worden. We werken aan jouw overtuigingen en gedrag als ondernemer. Ik begeleid en adviseer je over marketingacties en manieren die je kan inzetten om meer of betere klanten aan te trekken. De sessies zijn een-op-een en je krijgt achteraf een opname toegestuurd.

☀️🌴✈️ Een 1:1 retreat in het buitenland

Yesssss vrouw! Je vliegt een week naar mij toe om 1:1 intensieve coaching en healing te krijgen. We overleggen welke periode en waar je naartoe wil komen! Dit is het meest intieme en lifechanging aanbod dat ik heb.

Een directe lijntje met mij voor persoonlijke begeleiding

Loop je ergens tegenaan? Wil je een nieuw business idee voorleggen? Of had je een lastige casus en wil je even overleggen met je coach? Mooi! Je hebt namelijk van maandag t/m donderdag de mogelijkheid om een direct lijntje met mij te hebben. Ik ben beschikbaar via de app om vraagstukken te bespreken. Je hoeft dus niet te wachten tot de eerstvolgende coachsessie. Zo blijf je het gehele traject in de actiemodus en belangrijker nog: je voelt je niet meer alleen in het ondernemerschap.

Toegang tot alle programma’s die er nu zijn en die ik komend jaar creëer

Als 1:1 klant krijg je toegang tot alles! Een NLP training, Insta cursus, Stap voor stap leren adverteren op social media, een communicatie training, Mijn 200K Blueprint, Hoe je webinars doet of leert lanceren, én alles dat er tijdens je traject nog bij komt!

Deelname aan alle live masterclasses van mij en gastcoaches

Regelmatig worden er masterclasses georganiseerd met een wisselend thema. Meestal zijn de sessies in de avond en er volgt altijd een opname achteraf. Het is niet verplicht om deel te nemen, maar wel erg leuk om ook te leren van anderen.

Authentic Rebel trainingsdagen 

Regelmatig worden er mastermind- en trainingsdagen georganiseerd op een inspirerende locatie in Nederland. We gaan een dag de diepte in zodat jij enorme shifts kan maken in je eigen ontwikkeling. Tijdens deze dag ontmoet je andere ambitieuze ondernemers waarmee je casussen kan delen en netwerken.

Wat anderen zeggen

Janneke Ananias en Eelco de Boer
Eelco de Boer

“Janneke, Jij hebt bepaalde oerkracht die bijna spannend is.”

Dolly Heuveling van Beek

“Moeder aarde energie. Dat is echt wie je bent en wat ook heel mooi is aan jou”

Sprankelend, spiritueel, intelligent en aantrekkelijk, als vrouw maar ook in de energie ben je heel aantrekkelijk. Jij bent een belichaming van iemand die het heel ontspannen doet. Dit mag een voorbeeld zijn voor de wereld, dat het ook zo mag zijn.

Dolly Heuveling van Beek en Janneke Ananias
Zarayda Groenhart en Janneke Ananias
Zarayda Groenhart

Hoe je leeft en wie jij bent, dat is al het antwoord op alle vragen.

Mijn ding bij jou is. Sommige mensen hebben allerlei ingewikkelde strategieën nodig. Maar jij moet gewoon in beeld zijn en vertellen. En dan komt alles naar je toe. We moeten gewoon naar je kunnen luisteren. Hoe je leeft en wie jij bent, dat is al het antwoord op alle vragen. Ik gun je gewoon dat jij jezelf op het podium neerzet. Ongegeneerd, super vrij en dat je gewoon gaat genieten van de oneindigheid van wat je te brengen hebt op deze wereld, want dat is echt fantastisch.

Bellen?

Tijdens onze match call

Sneller groeien met je bedrijf
Ben jij dit?

Check of dit bij jou resoneert

Hoewel de ondernemers die ik begeleid allemaal authentiek en uniek zijn, zijn er gemeenschappelijke dingen te herkennen:

Wat anderen zeggen

Gratis

Match call aanvragen

Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar voor 1:1 coaching in 2024. Op dit moment is er een wachtlijst maar je kan al een vrijblijvende match call aanvragen. Ontdek hoe je met de hulp van Janneke jouw leven én business voorgoed kan veranderen.

De investering voor dit 1:1 mentorship is 40K per jaar.