Succesvol manifesteren

NLP Training Doelen Stellen en Behalen

Je hebt grootse dromen. Maar toch blijven de actiepunten en to-do lijstjes op je bureau rondslingeren. Je ziet anderen succes hebben, maar jou lukt het nog niet. Wat gaat er mis? Het probleem is je brein. Het zijn namelijk nooit de vele to-do’s, te weinig tijd of de kennis die je mist. Jouw brein de grootste vijand. Als NLP Master Coach leer ik je de kunst om ermee samen te werken. Zodat jij wél je doelen gaat behalen!

Doelen behalen in je bedrijf

“De meeste dromen komen nooit uit omdat je geen goede doelen stelt.”

Oei..

Is dit herkenbaar voor je?

Het is frustrerend, je bent zo hard bezig maar jouw droomleven lijkt verder weg dan ooit.

Lieverd, ik vind het geweldig dat je hard wil werken om je dromen te realiseren. Het gaat me dan ook aan m’n hart als ik zie dat de meeste hardwerkende ondernemers constant één essentieel aspect vergeten: het stellen van een duidelijk doel. De stip op de horizon. Het is verbazingwekkend hoe simpel en cruciaal dit is bij het manifesteren van succes. No worries, ik ga je niet vertellen dat je een SMART geformuleerd doel moet opschrijven. Wat ik je ga leren is hoe je jouw brein zo ‘aanstuurt’ zodat je sneller je doelen bereikt! Mijn 1:1 private klanten zijn razend enthousiast over deze training. Dit was de start van hun transformatie naar succes!
Het is eigenlijk onbegrijpelijk waarom we dit nooit op school hebben geleerd. Maar ja, als iedereen succesvol zou zijn, zouden veel instanties geen bestaansrecht meer hebben. Misschien is dat wel de reden. ;)”

“Je brein heeft geen duidelijke bestemming waardoor je bij voorbaat al op ramkoers ligt.”

Doelstellingen stellen onderneming

Bereik je doelen met de Kracht van NLP!

Stel je eens voor dat je de kunst van manifesteren volledig beheerst. Beeld jezelf in dat je de regie hebt over je eigen succes, dat je doelen moeiteloos worden gerealiseerd en dat je leven leuker, succesvoller en financieel vrijer wordt. Dit is geen fantasie, maar een realiteit die binnen handbereik ligt. Dit heb ik voor mezelf ook kunnen creëren.
Mijn exclusieve NLP-training biedt jou de kennis en simpele tools om effectief samen te werken met je brein, de krachtbron van je succes. Je leert hoe je doelen op een doordachte en krachtige manier kunt stellen, hoe je belemmeringen kunt overwinnen en hoe je een mindset creëert die gericht is op succes. Dit is geen gewone training; dit is een levensveranderende ervaring die je in staat stelt om je volledige potentieel te bereiken.

NLP training doelen stellen en behalen
De must do voordat je start met manifesteren - Cursus doelen stellen
Dit kan je verwachten

NLP Training Doelen Stellen en Behalen

Manifesteren is geen abracadabra!

In deze training vertel ik je hoe succesvolle mensen op een goede manier doelen stellen zodat ze die ook behalen. Dit zijn levenslessen die je voor altijd kan blijven toepassen. Vanaf nu ga je écht samenwerken met je brein zodat jij veel sneller je doelen bereikt dan je had durven dromen.

Wat anderen zeggen

Zo werd ik een manifestatie queen!

Podcast over ondernemen
Mijn verhaal

Ik kan je vertellen dat ik niet ben geboren als succesvol ondernemer. Ik kom uit een ‘normaal’ gezin en ben opgegroeid in Drenthe, waar zekerheid en een vaste baan werden aangemoedigd. Maar diep vanbinnen voelde ik me ongelukkig. Op mijn 27e heb ik radicaal voor mijn dromen gekozen: mijn verloving verbroken, geëmigreerd en begonnen als freelance trainer en coach vanaf een zeilboot in de Caribbean.

Ondernemen gaf me potentie tot meer vrijheid, écht doen waar ik blij van werd en financiële groei.

Als je het tenminste goed aanpakt. Maar dat kwam niet zomaar aanwaaien. Na jaren van ups en downs, kwam ik erachter dat ik het meeste resultaat behaalde als ik in mezelf investeerde, als ik zou leren hoe ik kan samenwerken met mijn brein in plaats van me erdoor te laten tegenhouden en overspoelen met dingen die niet relevant zijn voor mijn groei en geluk. Vanaf dat moment groeide ik op persoonlijk vlak én daarmee ook mijn business.

In jezelf investeren als ondernemer
Groeien naar 100.000 omzet

Nu draait mijn online coachpraktijk meerdere tonnen omzet per jaar terwijl ik 3-4 dagen per week werk en fulltime de wereld rond reis als levensgenieter.

In mijn reis naar succes hebben deze NLP technieken geholpen om zelfs méér te manifesteren dan wat ik ooit durfde te dromen. En dat gun ik jou ook.

even samenvatten..

De praktische shizzles

NLP training doelen stellen en behalen
Hoe behaal ik mijn doelen in mijn bedrijf
Hoe behaal ik mijn doelen in mijn bedrijf
Let op

Dit is niet voor iedereen

Deze training is alleen bestemd voor ambitieuze ondernemers die serieus zijn over het veranderen van hun leven en klaar zijn om actie te ondernemen. Dus wees zeker van je keuze voordat je deze unieke kans grijpt. Grijp de controle over je toekomst en ontdek hoe je jouw doelen kunt bereiken met de ongekende kracht van je brein. Klik nu op de onderstaande link en begin vandaag nog jouw transformatie!

Veelgestelde vragen

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), laat je op een simpele manier zien hoe wij onze gedachten, taal en gedrag bewust en onbewust aansturen. Als je dit eenmaal leert, kun je jezelf beter begrijpen, je belemmerende overtuigingen in kaart brengen en heb je de kracht om ze ook te veranderen. Met liefde leer ik je mijn praktische technieken die ikzelf ook gebruik om effectiever te communiceren, mijn doelen helder te stellen en ze daadwerkelijk te bereiken. Ik zie NLP als een schatkist waarmee je de regisseur van je eigen leven wordt en een positieve impact kunt maken voor je bedrijf. Kortom, NLP opent de deur naar ongekende mogelijkheden en helpt je jouw volle potentieel te bereiken.

Je krijgt direct toegang tot mijn krachtige online video training “ Doelen stellen en behalen” waarin je leert hoe je met behulp van NLP enorm krachtige en realiseerbare doelen stelt én deze ook behaald. Dit kan je inzetten voor je business én je privéleven.

Bij deze training krijg je ook een werkboek met een opdracht om de opdrachten zelf uit te voeren. Als bonus krijg je ook toegang tot de opname van de live masterclass waarin ik met de deelnemers de vragen doorloop van de opdracht. Je kan dus kiezen de do it yourself variant te doen of de masterclass terugluisteren om dit ‘gezamenlijk’ met mij te doorlopen.

Je krijgt na afronding van de training je eigen actieplan in de mail zodat je direct aan de slag kan gaan met jouw stappenplan. De online videotraining kan je altijd opnieuw terugkijken in je eigen leeromgeving (daarvoor krijg je direct na je aankoop de inloggegevens).

Hoewel ik ondernemers coach, kan je deze training ook volgen als je geen ondernemer bent. Wat je leert is een techniek om te gebruiken als je verandering wilt in je leven. Dit kan gaan over je bedrijf maar kan ook gaan over relaties, je carrière of je woonsituatie.

Voor altijd en ook als ik de training update of iets nieuws toevoeg.

Jazeker, je kan deze training er altijd weer opnieuw bij pakken en de opdracht doen.

Ik heb nog geen enkele cursist van mijn 800+ ex-cursisten gehad die niet minimaal 3 hele waardevolle lessen heeft geleerd. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terug krijgt.

Last call!

Je hebt nu 2 keuzes.

Je tijdsinvestering is 1 middag, ochtend of avond. Full focus, plezier en commitment voor je nieuwe authentieke leven met een business dat je faciliteert in zingeving, vrijheid en geluk!