Template

Titel

Ondertitel:  Schrijf in het kort wat je dienst/product precies is en focus je op het resultaat!

vb. “Trek moeiteloos de perfecte match klanten aan door een bizar authentieke branding! Geen maandenlang traject met 100 mailtjes heen en weer, bij ons ben je binnen 2 weken klaar!” 

Note: Kies een foto waarbij je de klant aankijkt, OF waarbij je ogen naar de tekst ernaast kijken. Bij een offline dienst is het slim om de sfeer af te beelden door een foto samen met een klant te gebruiken, de behandeling te tonen, of een foto die genomen is tijdens een live event.

Ben jij dit?

Je bent X en loopt hier tegenaan

Stop met aanrommelen, start vandaag.

Benoem hier de dromen en verlangens van je ideale klant. Waar droomt hij of zij van? Wat voor resultaat zou hij/zij geweldig vinden? Je zou kunnen werken met een kop: Stel je eens voor dat… of Hoe fijn zou het zijn als… of Ben je op zoek naar…

Voeg hier een quote / video / afbeelding toe om de pagina te breken.

Na ... ziet jouw leven/bedrijf er zo uit

Benoem het eindresultaat van jouw product of dienst. Dit is ook wel het koopmotief van jouw ideale klant. Bij online verkoop is een stelregel dat mensen geen producten kopen, maar dat ze kopen wat ze denken dat een product of dienst ze oplevert. Een potentiële klant koopt dus geen tv, maar kijkplezier, comfort of status. Wat levert het iemand op als hij jouw cursus, training, masterclass, programma of product koopt? Hoe voelt iemand zich? Wat leert diegene? Welke resultaten gaat dat hem opleveren. Wees zo concreet als mogelijk.

Praktisch

Titel van je product/dienst

NLP training doelen stellen en behalen
Plaats hier informatie over de praktische zaken van je product of dienst. Hoelang duurt het? Wanneer begint het? Wat is er inbegrepen? Wat is de prijs? Heb je een bonus of actie voor vroege vogels?

Voeg social proof toe!

Hoe behaal ik mijn doelen in mijn bedrijf
Hoe behaal ik mijn doelen in mijn bedrijf
En nu jij

Even voorstellen

Hier stel je jezelf voor. Wie ben je? Waarom doe je dit werk? Wat is jouw why? Het hoeft geen hele ‘over mij’ pagina te worden. Link daar ook niet naar door want dan raak je mensen kwijt van de salespagina. Probeer rekening te houden met wat je hier vertelt dat toepasbaar is voor de klant voor deze dienst. 

Andere manier van social proof

Groeien in omzet business coach
Klantverhaal

Voeg hier referenties toe van klanten die het product of dienst al gekocht hebben en tevreden zijn. Zorg dat in de referenties de volgende aspecten terugkomen: (1) intentie voor samenwerking (waarom ben je gaan samenwerken met mij?) (2) proces (wat heb je geleerd wat je nog niet wist?) (3) resultaat (welk resultaat heeft dit je opgeleverd?)

Nog meer vormen van social proof

Je zou ook een video kunnen plaatsen waarin je klant vertelt wat haar transformatie is geweest. Bij sommige diensten (afval consulent, beauty experts etc) werkt het ook goed om voor- en na foto’s te laten zien. 

In jezelf investeren als ondernemer

Veelgestelde vragen

Er zijn altijd vragen die je constant krijgt. Die kan je hier beantwoorden. Bijvoorbeeld 
– hoe lang duurt het trajetc? – kan ik in termijnen betalen? Voor wie is deze cursus/dienst geschikt? – Wat kost het? etc 

Er zijn ook altijd veelgenoemde bezwaren, bijvoorbeeld “ik hou niet van groepen’, ik vind het spannend om te investeren’ ‘ het kost zoveel tijd’. Deze zijn perfect om ook hier om te buigen. Bijvoorbeeld “wat kost het je als je zo doorgaat? Hier mag je een korte motivational speech houden 😉 

Mensen willen echt aan de hand meegenomen worden. Dus je zou hier iets kunnen schrijven als: 

Yeah!! Zo tof dat je met ons wil samenwerken. Wij willen jou ook graag leren kennen. Plan hier je call in / vul hier je intake formulier in. Dan spreken we elkaar binnenkort! Whoehoe!! We hebben er nu al zin in! 🥳

Hierin (maar overal op de websiote) mag je echt je persoonlijkheid laten doorschemeren. 

Deze garantie biedt ik aan bij online cursussen.

Ik heb nog geen enkele cursist van mijn X aantal cursisten gehad die niet minimaal 3 hele waardevolle lessen heeft geleerd. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terug krijgt.

Last call!

Je hebt nu 2 keuzes.

Geef hier nog een laatste zetje!

Bijvoorbeeld:
Je tijdsinvestering is 1 middag, ochtend of avond. Full focus, plezier en commitment voor je nieuwe authentieke leven met een business dat je faciliteert in zingeving, vrijheid en geluk!