Behind the Scenes

200k Blueprint

Je ziet mij genieten van een vrij leven én een online bedrijf runnen. Hoe doet ze dat toch??? In mijn 200K Blueprint geef ik je een kijkje achter de schermen van mijn online bedrijf….


✅ Dit is precies dat jij nodig hebt om DIRECT op te schalen als coach of dienstverlenende freelancer!

✅ Mijn exacte business model, cijfers, fuck ups en inzichten + een kijkje in mijn systemen + mijn inkomsten + kosten + winst.

✅ Bye bye maanden waarbij je constant loopt te leuren om je salaris bij elkaar te rapen.

✅ Helloo vrijheid, plezier en 100.000 euro extra op je bankrekening 🎉

Je bent gepassioneerde coach, trainer of therapeut en wil dolgraag doorgroeien naar +10K of zelfs 20k omzet per maand, maar hoe dan!?

Je hebt het verlangen om je bedrijf op te schalen, maar weet je niet goed welke stappen je nu moet zetten…

Je draait al omzet maar het is nog geen vetpot.

Stiekem droom je van een vrijer leven met meer zingeving én meer geld.

Maar is het wel aan jou besteed Is het niet geluk bij anderen, of zijn zij gewoon succesvoller? Kan jij dit wel écht creëren… ?

YES LIEVERD!!

Weet je waarom ik dat zo stellig kan zeggen?

Omdat ik precies was zoals jij.

In deze 200k Blueprint neem ik je in 2,5 uur mee in een kijkje achter de schermen van mijn bedrijf. Ik laat je zien hoe ik van freelancers ben doorgegroeid naar succesvol coachingsbedrijf.

Ik laat je mijn exacte business model, cijfers, fuck ups en inzichten, een kijkje in mijn systemen, mijn inkomsten, kosten, winst. En ik houd daarbij niets achter 🫢

Advies voor meer omzet met online bedrijf
Advies voor meer omzet met online bedrijf
Sneak peek

Dit is wat je krijgt

In de 200k Blueprint ga ik echt ALL-IN met het delen van mijn business secrets – voor zover je het secrets kan noemen  Want hey, ik deel het maar al te graag met je!

Ik laat je zien:

  • welke stappen ik heb gezet om mijn bedrijf te laten groeien en hoe ik mijn omzet wist te ver-vier-dubbelen.
  • waardoor ik als coach in 2 jaar tijd van zo’n 2.500-5.000 maandomzet doorgroeide naar 15K+ maanden.
  • door een aanpassing in mijn aanbod, overzicht te creëren over geld + tijd, en slimme systemen te gebruiken, draait mijn bedrijf nu consistent 200K+ jaaromzet in een werkweek van 3-4 dagen, terwijl ik fulltime op wereldreis ben

Bye bye maanden waarbij je constant loopt te leuren om je salaris bij elkaar te rapen. En halloooo vrijheid, plezier en 100.000 euro extra op je bankrekening 🎉

Janneke Ananias

Wat anderen zeggen

Waarom ik geloof dat jij je leven én business ook kan upgraden

Ik kom uit Drenthe. Groeide op in een ‘normaal’ gezin, met liefhebbende ouders die je vooral zekerheid en veiligheid gunnen dus stimuleerden ze me om een studie te doen zodat je een ‘goede’ baan kon krijgen met een prima salaris. Dit heb ik een aantal jaren gedaan totdat ik me diep ongelukkig voelde. Jarenlang knaagde er iets in mij. Als ik eerlijk in de spiegel keek, leefde ik niet mijn eigen leven, maar het leven dat van mij verwacht werd.

Op mijn 27e maakte ik een rigoureuze beslissing door mijn verloving te beëindigen, te emigreren naar het buitenland om daar als freelance trainer en coach aan de slag te gaan. Ik werkte online vanaf de zeilboot waar ik 2 jaar op woonde. Ik kwam erachter dat ik het ondernemen leuk vond omdat het me veel vrijheid kon bieden. Maar die had ik toen nog niet om eerlijk te zijn.

Ik was destijds nog in de mindset “als ik X omzet dan kom ik wel rond”.

Maar mijn dromen wilden méér. Meer vrijheid, nog meer zingeving in mijn werk én meer geld. Maar hoe dan?? Ik kwam uit een omgeving waarbij niemand mij kon inspireren of vertellen hoe ik dit voor elkaar kon krijgen.

Nu een aantal jaren later, met veel vallen en opstaan, honderden klanten geholpen, heftige levenslessen en business inzichten verder, draai ik meerdere tonnen omzet per jaar terwijl ik nu nog maar zo’n 3 a 4 dagen per week werk én de wereld rondreis.

Deze vorm van vrijheid, plezier, zingeving, geluk en rijkdom gun ik jou ook. Daarom heb ik de 200K Blueprint voor je opgenomen.

Veelgestelde vragen

Dit is een programma over hoe ik mijn coach bedrijf run. Dit is voor:

  • Startende én gevorderde coaches die meer willen verdienen in minder tijd.
  • Ben je trainer of therapeut en verkoop je workshops, retreats, trainingen, cursussen en begeleidingstrajecten? Dan is deze masterclass voor jou.
  • Heb je een andere soort business maar wil je online opschalen door ook coaching trajecten of cursussen aan te bieden? Dan is deze masterclass voor jou!
  • Ben je freelancer en ben je zat van uurtje factuurtje? Dan is deze 200K Blueprint voor jou!!

    Klik hier om direct te starten! 

Ja dat kan! 

Check hier de aanmeldpagina waarop je een betaaltermijn kan kiezen. 

Je behoudt onbeperkt toegang tot de 200K Blueprint! Dat is superfijn, want ik weet zeker dat je in de toekomst nog regelmatig opnieuw wil inloggen. De blueprint zit namelijk bomvol ervaring, nieuwe strategieën, tips, kennis en templates.

JA!

Ik heb deze naam bedacht omdat ik na het jaar dat ik voor het eerst mijn 200K omzet behaalde, een passie voelde om over de reis ernaartoe te delen. De naam vertelt niets over de ambitie die je wel of niet moet hebben. Ik deel vanaf starter die net begon (als freelance marketeer) tot hoe ik nu consistent 15-20K maanden draai als businesscoach. Jij mag instappen om mee te gaan op die reis en van de trein afstappen wanneer jij er genoeg van hebt 😉

Maar geloof me, deze inzichten zijn zo simpel en praktisch waardoor je gaat zien dat die 200K opeens dichter bij is dan je misschien denkt. Puur omdat je even in de glazen bol hebt gekeken. Draai je nu nog geen 5.000 in de maand? Helemaal top! Dan leer je in de 200K blueprint hoe ik naar 10K maanden ben gegroeid door eigenlijk niet zo’n hele grote aanpassen. Jij kan dat ook! Dat gun ik je, daarom heb ik dit kijkje achter de schermen gemaakt.  💜

Stuur me gerust een mailtje op hello@jannekeananias.com en je mag me ook altijd even een DM sturen via Instagram

Last call voor de deal!

Je hebt nu 2 keuzes.