Black Friday Sale
Dagen
Uren
Minuten
Seconden


CADEAU'S
🎁 + 8 deep dive masterclasses t.w.v €1476!
🎁 + Deelname aan "Manifest Your Authentic Life & Business" met 2 live rituelen in december en januari t.w.v. €222

80% korting!

Mijn 200K Blueprint

Je ziet mij genieten van een vrij leven én een online bedrijf runnen. Hoe doet ze dat toch??? Met mijn Black Friday deal geef ik iets bizars weg. Mijn 200K Blueprint waarin ik je een kijkje achter de schermen geef van mijn bedrijf…. bijna voor een prikkie….


✅ Dit is precies dat jij nodig hebt om DIRECT op te schalen als coach of dienstverlenende freelancer!

✅ Mijn exacte business model, cijfers, fuck ups en inzichten + een kijkje in mijn systemen + mijn inkomsten + kosten + winst.

✅ Bye bye maanden waarbij je constant loopt te leuren om je salaris bij elkaar te rapen.

✅ Helloo vrijheid, plezier en 100.000 euro extra op je bankrekening 🎉

Tot maandag 27 november 23:59 uur krijg je 80% Black Friday korting. Je betaalt dit weekend geen €1.111 maar eenmalig 222,- én krijgt alle cadeaus erbij t.w.v. 1698 euro 🎁😱😍

Je bent gepassioneerde coach, trainer of therapeut en wil dolgraag doorgroeien naar +10K of zelfs 20k omzet per maand, maar hoe dan!?

Je hebt het verlangen om je coachpraktijk op te schalen, maar weet je niet goed welke stappen je nu moet zetten…

Je draait al omzet maar het is nog geen vetpot.

Stiekem droom je van een vrijer leven met meer zingeving én meer geld.

Maar is het wel aan jou besteed?

Is het niet geluk bij anderen, of zijn zij gewoon succesvoller?

Kan jij dit wel écht creëren.. ?

YES LIEVERD!!

Weet je waarom ik dat zo stellig kan zeggen?

Omdat ik precies was zoals jij.

 

🔥 Tijdens deze Black Friday actie geef ik een bijzonder cadeau om jou in je kracht te zetten. Lees ff verder wat het is…  🔥

Bye bye maanden waarbij je constant loopt te leuren om je salaris bij elkaar te rapen. En halloooo vrijheid, plezier en 100.000 euro extra op je bankrekening 🎉

Janneke Ananias
Sneak peek

Dit is wat je krijgt

In de 200k Blueprint ga ik echt ALL-IN met het delen van mijn business secrets – voor zover je het secrets kan noemen  Want hey, ik deel het maar al te graag met je!

Ik laat je zien:

 • welke stappen ik heb gezet om mijn bedrijf te laten groeien en hoe ik mijn omzet wist te ver-vier-dubbelen.
 • waardoor ik als coach in 2 jaar tijd van zo’n 2.500-5.000 maandomzet doorgroeide naar 15K+ maanden.
 • door een aanpassing in mijn aanbod, overzicht te creëren over geld + tijd, en slimme systemen te gebruiken, draait mijn bedrijf nu consistent 200K+ jaaromzet in een werkweek van 3-4 dagen, terwijl ik fulltime op wereldreis ben
 

Bekijk deze video en krijg alvast een korte sneak peek in wat ik je wil laten zien.

PS. Wacht niet te lang met aanmelden, want deze Black Friday actie (inclusief alle bonussen t.w.v. €1698) is alleen tijdens Black Friday weekend geldig.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wat anderen zeggen

🎁 Deze 8 (!) masterclasses krijg je CADEAU tijdens dit Black Friday weekend! 🎁

Is dit nu intuïtie of angst? (€197)

Je zit er even helemaal doorheen. Je weet niet meer wat je moet doen. Moet je weer in loondienst gaan, dan ben je van het gezeik af. Is het ondernemen wel echt iets voor mij? Moet ik mijn bedrijf om gaan gooien? Ik heb net een nieuw aanbod ontwikkeld en begin toch weer te twijfelen. Komt dat omdat het nog niet goed is, of omdat ik te veel naar anderen heb gekeken/geluisterd? WHAAA Wat wil ik nou echt??? Hoe kom ik erachter waar dit gevoel vandaan komt? ..en HOE stop ik negatieve gedachten/gevoelens? Check deze masterclass!

Authentic Storytelling  (€197)

Jouw verhaal de wereld in brengen. Hoe doe je dat? Janneke laat je zien hoe je een goed verhaal schrijft (bijvoorbeeld voor je ‘over mij’ pagina) zodat je écht onderscheidend bent en je klant raakt in het hart. Because Facts Do NOT Sell, Stories DO!

Emigreren of tijdelijk werken op Curaçao (197,-)

Opname van de Inspiratie sessie over (tijdelijk) werken vanuit het buitenland. Onderwerpen die aan bod komen: op afstand werken / wat te doen met je huis in NL / online klanten aantrekken / huisvesting / wel of niet uitschrijven uit NL / de uitdagingen die het met zich meebrengt, en natuurlijk hoe je daarmee omgaat!

Als Digital Nomad een bedrijf in Estland vestigen (€197)

In deze masterclass vertel ik je waar ik tegenaan ben gelopen en hoe het bevalt om mijn bedrijf in Estland te hebben. Welke stappen ik moest zetten, wat wel en niet kan als je een E-residence aanvraagt in Estland.

Mijn ontsnapping uit loondienst naar ondernemerschap (€197)

Janneke nam in 2017 ontslag van haar functie als marketing- en communicatie adviseur bij de Rabobank en vertrok naar de Caribbean om daar op een zeilboot te gaan wonen! Tijdens deze masterclass helpt Janneke jou om de eerste stappen naar jouw droomleven te zetten. Als bonus krijg je opdrachten om de belemmerende overtuigingen over geld weg te nemen. Dit is namelijk de meest genoemde reden om de stap naar ondernemerschap niet te zetten. Maar hallo!? Wat als het wél kan! Laat je inspireren en motiveren.

Authentiek verder groeien in crisistijd (€197)

De tijden veranderen en als ondernemer is het noodzakelijk om mee te bewegen. Want als je doet wat je altijd deed, kan het maar zo zijn dat je achterblijft op de rest. Wil je weten hoe je op een authentieke manier kan blijven verder groeien, ook in crisistijd? Bekijk dan deze masterclass. Zo weet jij binnen 1,5 uur aan welke knoppen jij moet draaien om in deze uitdagende tijden verder te blijven groeien.

NLP coaching: Binnen 1 uur meer focus (€97)

Hoe lekker zou het zijn als je met meer focus kunt werken? Dat je niet steeds afgeleid wordt door alles wat er om je heen gebeurd en dat je aan het einde van de werkdag écht voelt: dit was een heerlijke (en productieve!) dag.

Mijn Contentstrategie (€197,-)

In deze deep dive sessie laat ik zien hoe ik content inzet als klantmagneet in plaats van dat het er altijd maar even tussendoor ‘moet’. Ik neem je mee in mijn strategie voor content waardoor ik constant zichtbaar ben en nieuwe klanten aantrek.

De 200K Blueprint, 8 masterclasses en onderstaande verrassing hebben een waarde van  €2809 maar tot maandag 27 november 23:59 uur voor slechts:
222,- eenmalig 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

... en om jou een magisch nieuwe start te geven in 2024 heb ik nóg iets bijzonders voor je in petto.

Twee live rituelen in december en januari t.w.v. €222 😍

 • Healing ritueel op woensdag 27 december 2023 (13:00-14:00 uur)
  • Eindejaarsritueel
  • Tijdens volle maan
  • Healing energie 🌕
 • Manifestatie ritueel op dinsdag 9 januari 2024 (10:00-12:00)
  • Nieuwjaarsritueel
  • Rond nieuwe maan
  • Manifestatie energie 🌙


👩🏼‍💻 Je krijgt een speciale uitnodiging mail. Opnames komen achteraf beschikbaar. 

Waarom ik geloof dat jij je leven én business ook kan upgraden

Ik kom uit Drenthe. Groeide op in een ‘normaal’ gezin, met liefhebbende ouders die je vooral zekerheid en veiligheid gunnen dus stimuleerden ze me om een studie te doen zodat je een ‘goede’ baan kon krijgen met een prima salaris. Dit heb ik een aantal jaren gedaan totdat ik me diep ongelukkig voelde. Jarenlang knaagde er iets in mij. Als ik eerlijk in de spiegel keek, leefde ik niet mijn eigen leven, maar het leven dat van mij verwacht werd.

Op mijn 27e maakte ik een rigoureuze beslissing door mijn verloving te beëindigen, te emigreren naar het buitenland om daar als freelance trainer en coach aan de slag te gaan. Ik werkte online vanaf de zeilboot waar ik 2 jaar op woonde. Ik kwam erachter dat ik het ondernemen leuk vond omdat het me veel vrijheid kon bieden. Maar die had ik toen nog niet om eerlijk te zijn.

Ik was destijds nog in de mindset “als ik X omzet dan kom ik wel rond”.

Maar mijn dromen wilden méér. Meer vrijheid, nog meer zingeving in mijn werk én meer geld. Maar hoe dan?? Ik kwam uit een omgeving waarbij niemand mij kon inspireren of vertellen hoe ik dit voor elkaar kon krijgen.

Nu een aantal jaren later, met veel vallen en opstaan, honderden klanten geholpen, heftige levenslessen en business inzichten verder, draai ik meerdere tonnen omzet per jaar terwijl ik nu nog maar zo’n 3 a 4 dagen per week werk én de wereld rondreis.

Deze vorm van vrijheid, plezier, zingeving, geluk en rijkdom gun ik jou ook. Daarom heb ik de 200K Blueprint voor je opgenomen.

Veelgestelde vragen

Dit is een programma over hoe ik mijn coach bedrijf run. Dit is voor:

 • Startende én gevorderde coaches die meer willen verdienen in minder tijd.

 • Ben je trainer of therapeut en verkoop je workshops, retreats, trainingen, cursussen en begeleidingstrajecten? Dan is deze masterclass voor jou.

 • Heb je een andere soort business maar wil je online opschalen door ook coaching trajecten of cursussen aan te bieden? Dan is deze masterclass voor jou!

 • Ben je freelancer en ben je zat van uurtje factuurtje? Dan is deze 200K Blueprint voor jou!!

  Klik hier om direct te starten! 

Dat is jammer, maar geen groot probleem. Het is een cadeau en extra toevoeging op je reis als ondernemer en authentieke vrouw. Beide sessies worden opgenomen en jij kan ze later terugkijken. 

Ja dat kan! 

Check hier de aanmeldpagina waarop je een betaaltermijn kan kiezen. 

Je behoudt onbeperkt toegang tot de 200K Blueprint en ook tot alle masterclasses die je alleen met deze Black Friday deal er gratis bij krijgt! Dat is superfijn, want ik weet zeker dat je in de toekomst nog regelmatig opnieuw wil inloggen. De masterclasses zitten namelijk bomvol ervaring, nieuwe strategieen, tips, kennis en templates.

JA!

Ik heb deze naam bedacht omdat ik na het jaar dat ik voor het eerst mijn 200K omzet behaalde, een passie voelde om over de reis ernaartoe te delen. De naam vertelt niets over de ambitie die je wel of niet moet hebben. Ik deel vanaf starter die net begon (als freelance marketeer) tot hoe ik nu consistent 15-20K maanden draai als businesscoach. Jij mag instappen om mee te gaan op die reis en van de trein afstappen wanneer jij er genoeg van hebt 😉

Maar geloof me, deze inzichten zijn zo simpel en praktisch waardoor je gaat zien dat die 200K opeens dichter bij is dan je misschien denkt. Puur omdat je even in de glazen bol hebt gekeken. Draai je nu nog geen 5.000 in de maand? Helemaal top! Dan leer je in de 200K blueprint hoe ik naar 10K maanden ben gegroeid door eigenlijk niet zo’n hele grote aanpassen. Jij kan dat ook! Dat gun ik je, daarom heb ik dit kijkje achter de schermen gemaakt.  💜

200K Blueprint (t.w.v. €1.111)

Een uniek programma waarin ik je achter de schermen meeneem in mijn coach bedrijf. Ik vertel je hoe ik in 2 jaar tijd ver-vier-voudigde in omzet terwijl ik juist minder ben gaan werken. Ik neem je mee in de geldstromen, hoe ik overzicht houdt, je gaat zelfs mijn omzetten, kosten en winst zien. In de 200K Blueprint zijn geen geheimen (alleen de namen van mijn klanten zijn afgeschermd). Ik laat zien hoe ik mijn agenda indeel en met welke systemen ik werk.

Deze 8 (!) masterclasses t.w.v. €1476- krijg je CADEAU

 1. Is dit nu angst of intuïtie? (t.w.v. €197)

 2. Authentic Storytelling  (t.w.v. €197)

 3. Emigreren of tijdelijk werken op Curaçao (t.w.v. €197)

 4. Als Digital Nomad een bedrijf in Estland vestigen (t.w.v. €197)

 5. Mijn ontsnapping uit loondienst naar ondernemerschap (t.w.v. €197)

 6. Authentiek verder groeien in crisistijd (t.w.v €197)

 7. NLP coaching: Binnen 1 uur meer focus (t.w.v. €97)

 8. Mijn Contentstrategie (t.w.v. €197,-)

… en om jou een magisch nieuwe start te geven in 2024 heb ik nóg iets bijzonders voor je in petto.

Twee live rituelen in december en januari

 • Healing ritueel op woensdag 27 december 2023 (13:00-14:00 uur)

 • Manifestatie ritueel op dinsdag 9 januari 2024 (10:00-12:00)


** Je krijgt een speciale uitnodiging mail. Opnames komen achteraf beschikbaar.


ALLES ter waarde van €2809,-

Nu samen voor een bizarre prijs van €222,-


Klik hier om het aanbod te claimen!

Stuur me gerust een mailtje op hello@jannekeananias.com en je mag me ook altijd even een DM sturen via Instagram

Last call voor de deal!

Pak deze deal, je hebt lifetime toegang!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden