Aanbod

Zo kan je met mij werken

Ik wil groeien met mijn coachbedrijf
Authentic Business School™​

De complete opleiding voor coaches & therapeuten die binnen 6 maanden een authentieke en winstgevende (online) business willen.

Voor wie?
Voor coaches, therapeuten en holistisch experts die consistent 5-10K omzet per maand willen, zonder zichzelf te verliezen maar juist vanuit hun authentieke kracht willen leven en ondernemen. 

Ik wil doorgroeien en opschalen

Authentic Rebel

Mijn exclusieve groep vrouwen (max 15) die ik begeleid om de meest authentieke versie van jezelf te zijn… met een business die je rijker maakt in geld, vrijheid en zingeving.

Nu nog met 1:1 coaching en live met mij werken tijdens de spiritueel & business dagen in Nederland. 

Voor wie?
Je hebt een minimale omzet 5K per maand. 

Ik wil verdieping in mijn spirituele reis
Spiritueel & Business Retreat Curaçao

Ga mee op 9-daagse zielsmissie van zaterdag 9 t/m zondag 17 november 2024. Ga voor de transformatie waar je al zo lang op zit te broeden. Tijdens het Spiritueel & Business Retreat op Curaçao combineren we diepgaande healing met high level business coaching. 

Het vorige retreat was snel uitverkocht, bekijk de actuele beschikbaarheid. 

Ik wil alles....

Meer verdieping in jezelf en sky high gaan met je business

Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar voor 1:1 coaching. Op dit moment is er een wachtlijst maar je kan al bekijken wat het mentorship met Janneke inhoudt. Ontdek hoe je met de hulp van Janneke en haar gidsen jouw leven én business voorgoed kan veranderen.