Business coach huidklinieken en beautysalons I Janneke Ananias

lees de verhalen van mijn powervrouwen

Wist jij dat 78% van de mensen zaken doet op aanraden van iemand anders? Yes! Nu begrijp je waarom referenties zo belangrijk zijn. Je leest ze op deze pagina.

"Genoten van de sessie vandaag. Je bent onmisbaar in het leven van een zakenvrouw!"

Naast de marketing skills, heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf.

Een jaar geleden wist ik niets van marketing. Ik had niet eens een Instagram account. Nu kan ik alle aspecten van mijn marketing zelf, zoals mijn website aanpassen, social media beheren en zelfs advertenties draaien.

Naast deze marketing skills, heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf. Ik heb geleerd hoe ik aan mijn dromen kan werken. Om te geloven in mezelf. Vertrouwen te hebben.

Het groeitraject was zeer belangrijk voor mij omdat ik wil uitstappen van mijn vastgeroest carrière pad en waar ik stilletjes aan afscheid van het nemen ben, tegen de wil in van mijn omgeving die zeer traditioneel en behoudsgezind denkt.

Voordat ik coaching startte, had ik wel eens een paar online lessen gevolgd over insta/je ideale klant bij iemand anders. Maar tijdens de kennismaking met Janneke wist ik al na 1 minuut dat ik haar nodig had. Ik denk dat ik dat zelfs al beslist had voor ons telefoontje (had al rondgekeken op de website). Ik wilde voor de opstart van mijn zaak alleen werken met de besten omdat ik me ook direct goed wilde positioneren.

Ik heb ontzettend veel geleerd. Zowel op vlak van kennis (tools), als op vlak van persoonlijke zelfontwikkeling. Mindset, misschien nog wel het belangrijkst. Weten dat je er altijd was.

Als coach is Janneke gedreven, toegewijd, zorgzaam naar ons als klant toe. Ondanks de vele domme vragen die je krijgt, blijf je kalm en beleefd. Enthousiast ook wel. Je hebt echt een droomleven, je beseft het en je komt er voor uit. Vind ik ook knap. Wij Vlamingen zouden ons al beginnen te verontschuldigen.

Valerie Borgions 

SkinCare Valerie
www.skincare-valerie.be

"Dankzij Janneke heb ik mijn marketing zo laten draaien dat ik veel meer aanloop heb. Daardoor heb ik mijn bedrijf succesvol kunnen laten groeien."

Groeien met je huidkliniek of beautysalon I Business coach Janneke Ananias

Als meisje had ik zoveel dromen

Een droom… om een eigen zaak uit te bouwen. 
Een droom… om elke dag vrolijk aan het werk te gaan. 
Een droom… om een mooi cliënteel op te bouwen,
Een droom… om naam te maken in onze branche,
Een droom… om met een fantastisch team samen te werken,
Een droom… om de beste apparatuur te kopen,
Een droom… om getraind te worden door de beste ter wereld,
Een droom… om een pand te kopen dat financieel onhaalbaar lijkt te zijn.

En deze dromen zijn werkelijkheid geworden! Dankbaar voor onze coach Janneke…

Dankbaar… voor de grenzen die zij mij heeft doen verleggen, die me heeft doen DURVEN dromen, en straffer nog, die me gesteund heeft om deze dromen WAAR te maken!

Dankbaar… voor de ondersteuning die je aan mijn team en mezelf geeft,

Dankbaar… voor jouw focus dat je meedenkt met het uitbouwen van Bar à Beauté!” 

Lies Vervaele

Zaakvoerder & PMU expert van Bar a Beauté in Knokke https://www.barabeaute.be/

"Ik heb genoten van de diepere babbels en dat ik echt mezelf kon zijn en mijn diepste geheimen kon delen."

Ik ben 34 jaar en heb een miljoenenpand gekocht!

Voordat we begonnen met coaching, had ik twee behandelkamers en moest ik het hebben van mond-tot-mond reclame. Ik vroeg ik mezelf constant af: hoe ga ik toch die mensen bereiken? Janneke zei: ‘Kom maar, ik begrijp jou en ik weet wat je nodig hebt om te groeien. Op de manier zoals jij je bedrijf wilt positioneren.’

Binnen no time had ik er een derde kamer bij en groeide mijn personeel. Tot zelfs mijn vierde kamer, die eigenlijk diende als mijn kantoor, ook als behandelkamer werd gebruikt. Ik mocht uitwijken naar de kantine. 

Dankzij Janneke heb ik mijn marketing zo laten draaien dat ik veel meer aanloop heb. Daardoor heb ik mijn bedrijf succesvol kunnen laten groeien. We zijn in de zomer van 2021 verhuisd naar een prachtig monumentaal pand (dit was mijn droom) en inmiddels zijn we met een team van zeven medewerkers. 

Het leren adverteren is maar 1 van de 30 facetten waar Janneke je mee helpt. Ze werkt heel vertrouwd, omdat ze je duidelijk maakt waar je naartoe wil en hoe je groeit, aan de hand van duidelijke actiepunten. Janneke heeft alles in huis om jou en je bedrijf tot een succes te maken. Bijvoorbeeld hoe je facebook ads draait, maar ook hoe je op persoonlijk vlak kan groeien om jouw bedrijf succesvol te maken.

Loes Lammertink

Huidtherapeut en eigenaresse van Huidkliniek Twente
https://www.huidkliniektwente.nl/d

DIT ZIJN APPJES VAN MIJN DEELNEMERS

De zakelijke kant van Janneke hield me een pijnlijke maar leerzame spiegel voor.

Ik heb genoten van de diepere babbels en dat ik echt mezelf kon zijn en mijn diepste geheimen kon delen. Je bent een mooie ziel en het was fijn om samen te werken en wie weet kruisen onze wegen in de toekomst! 

Nooit heb ik getwijfeld om samen te werken. Voor mij was het een einde van een moeilijke periode en ik heb gaandeweg terug de kracht gevonden om mezelf te worden en in mijn kracht te staan.

De NLP sessie over angsten heeft echt iets veranderd voor mij. Het was intens maar goed voor mijn groei. Groei is mijn zielsmissie dus ik vind dat super belangrijk. Ik vind Janneke gewoon een heel fijn iemand en we delen op veel vlakken dezelfde mindset. Wat ik vooral heb geleerd is dat ik gewoon mag zijn wie ik ben en mag geloven in mezelf.

Als coach is Janneke iemand die ook hard met haar eigen groei bezig is en daarmee anderen kan helpen. Gevat en medelevend. Ook een hardere zakelijke kant die me een spiegel voorhield. Ik heb daaruit geleerd dat ik de dingen sneller moet oppakken en mijn verantwoordelijkheid moet nemen. Ik beveel Janneke aan als coach aan iedereen die zowel professioneel als op innerlijk vlak wilt groeien!

Lies van Hoof

Zaakvoerster Perfect Skin By Lies
www.perfectskinbylies.be

Ik heb hele grote stappen gezet en we zijn nog niet klaar!

Voordat ik begon met het coaching traject had ik heel veel in mijn hoofd maar wist ik eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Ik zocht iemand die mijn gedachten kon structureren en dat ik het kan uitwerken. 

Er kwam zoveel op mijn pad maar heeft Janneke ervoor gezorgd dat mijn focus bij mijn bedrijf blijft daar ben ik haar dankbaar voor. Ik heb hele grote stap gezet met Janneke en we gaan nog grotere stappen zetten! Janneke denkt met je mee, zet je aan het werk! Ze geeft je inzichten! Een geweldige coach. Zeker een aanrader.

Ilknur Turna

Eigenaresse van Blush Institute Haarlem
www.blushskininstitute.nl

Dankbaar voor de grenzen die zij mij heeft doen verleggen, die me heeft doen DURVEN dromen, en straffer nog, die me gesteund heeft om deze dromen WAAR te maken!

heb jij ook het knagende gevoel dat je iets moet veranderen als je verder wil komen?

Veel van mijn vrouwen hadden dit gevoel ook. Ze wilden groeien, meer of beter. Maar de weg ernaartoe was nog onduidelijk. Als gecertificeerd NLP Master Coach kan ik je helpen om je doelen te behalen. Mijn grootste drijfveer is om jou te begeleiden in het creëren van je meest authentieke pad, in business en life.

Nu is het tijd voor jouw avontuur.

De beste investering die je kan doen, is die in jezelf.

Wil je graag kennismaken?

Stuur me gerust een berichtje. Meestal reageer ik binnen 2 werkdagen.

Liefs Janneke