Authentic Rebel

Coaching en begeleiding in jouw authentieke ondernemersreis.

Kom een jaar lang in mijn wereld waarin ik jou help om de meest authentieke versie van jezelf te zijn… met een business die je rijker maakt in geld, vrijheid en zingeving.

Nu nog met 1:1 coachsessies en deelname aan mijn spiritueel & business retraite dagen in Nederland. 

Psst… ben jij mijn nieuwe Rebel?
Doe de test ↓​

"Ik was al bezig met volgen van mijn eigen pad maar toch wel afdwalend, omdat je om je heen toch een bepaalde beweging ziet. Ik ben zo dankbaar en happy dat ik je gevonden heb. Alleen het idee al dat ik weet dat ik je kan bereiken doet me zo goed en geeft mij meer kracht om bepaalde kwesties op een bepaalde manier te zien & staying in my own choices. Deze mastermind met 1:1 coaching is daarom precies wat ik nodig heb.

Authentieke rebel, had niet stil gestaan bij deze naam maar feeling it literally! Ben helemaal opgeladen weer en kan weer reflecteren wat beter kan en daaraan werken. Thank you so much for just being you.”
Sumeyra Acikgoz

Je bent een gepassioneerde expert met een prima omzet, maar toch knaagt er iets.

Is dit het? Is dit jouw versie van een authentiek, zinvol en vrij leven? Of mag er nog iets verbeteren in je bedrijf, in jezelf? Stiekem weet je het antwoord maar je vindt het spannend.

De basics om je bedrijf neer te zetten en laten groeien heb je al wel eens in een cursus of programma gevolgd, maar het écht goed toepassen, daarin blijf je hangen omdat je voelt dat de sleutels in jezelf liggen en niet in de zoveelste cursus. Je wil door je eigen blokkades heen breken en bent nieuwsgierig naar je grootste potentie.

Er moet een transformatie in je business model, strategie en mindset gebeuren als jij jezelf, je bedrijf, banksaldo én jouw vrijheid naar nieuwe hoogten wil brengen.

Wat zou er veranderen in vrijheid en zingeving als je écht authentiek jezelf durft te zijn? 😍

Janneke Ananias
Advies voor meer omzet met online bedrijf
Advies voor meer omzet met online bedrijf
Let's work together!

Even voorstellen

Ik ben Janneke Ananias, een ervaren coach gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwelijke ondernemers die in een transformatieproces zitten. Ondernemers die het prima voor elkaar hebben, maar meer diepgang en zingeving willen ervaren in het leven en tegelijkertijd meer financiële groei en vrijheid willen creëren. Ambitieuze authentieke vrouwen die kwalitatieve coaching willen op het gebied van business, mindset en de spirituele reis dat ik ‘het leven’ noem. 

Ben jij benieuwd of wij een match zijn? Vraag dan een gesprek aan waarin ik je vertel welke potentie ik zie voor jou als authentieke vrouw én welke kansen ik zie voor je bedrijf zodat jij ook je mooiste dromen waar kan maken!

Wat anderen zeggen

Stap voor een jaar in mijn wereld en krijg toegang tot al mijn trainingen en cursussen, zodat jij in een jaar - door authentiek jezelf te zijn - kunt doorgroeien naar meer omzet, geluk en vrijheid! ❤️‍🔥

Sneller groeien met je bedrijf
Authentic Rebel

Wat je allemaal krijgt

Oh my!!  We gaan een jaar samenwerken als je JA zegt op dit bizarre aanbod. Ik kijk nu al uit naar onze persoonlijke kick-off sessie waarin we een plan maken voor aankomend jaar. Maar lees hieronder waar dit traject nog meer uit bestaat. 

Inclusief tweedaagse ‘Authentic You’  Retraite! 😍

De waarde van alles dat je krijgt in Authentic Rebel is ruim €25.000, maar je kan je nu aanmelden voor:
12.000,- excl. BTW 

Of kies voor 12 termijnen van 1.111,- euro.
Deze investering kan als opleidingskosten worden afgeschreven in de boekhouding. 

Mijn track record in 1 zin? Een half miljoen omzet met de verkoop van online programma's, cursussen en coaching... en dat terwijl ik fulltime op wereldreis ben 😍

Janneke Ananias​

Wat anderen zeggen

Janneke Ananias en Eelco de Boer
Eelco de Boer

“Janneke, Jij hebt bepaalde oerkracht die bijna spannend is.”

Dolly Heuveling van Beek

“Moeder aarde energie. Dat is echt wie je bent en wat ook heel mooi is aan jou”

Sprankelend, spiritueel, intelligent en aantrekkelijk, als vrouw maar ook in de energie ben je heel aantrekkelijk. Jij bent een belichaming van iemand die het heel ontspannen doet. Dit mag een voorbeeld zijn voor de wereld, dat het ook zo mag zijn.

Dolly Heuveling van Beek en Janneke Ananias
Zarayda Groenhart en Janneke Ananias
Zarayda Groenhart

Hoe je leeft en wie jij bent, dat is al het antwoord op alle vragen.

Mijn ding bij jou is. Sommige mensen hebben allerlei ingewikkelde strategieën nodig. Maar jij moet gewoon in beeld zijn en vertellen. En dan komt alles naar je toe. We moeten gewoon naar je kunnen luisteren. Hoe je leeft en wie jij bent, dat is al het antwoord op alle vragen. Ik gun je gewoon dat jij jezelf op het podium neerzet. Ongegeneerd, super vrij en dat je gewoon gaat genieten van de oneindigheid van wat je te brengen hebt op deze wereld, want dat is echt fantastisch.

Over business coach Janneke Ananias
Ben jij dit?

Check of dit bij jou resoneert

"Leren van Janneke was zeer belangrijk voor mij omdat ik wil uitstappen van mijn vastgeroest carrière pad en waar ik stilletjes aan afscheid van het nemen ben, tegen de wil in van mijn omgeving die zeer traditioneel en behoudsgezind denkt."

Valerie Borgions

Wat anderen zeggen

Imagine this..

Na een jaar ziet jouw leven er zo uit

Ben je klaar met het ondernemen volgens de regeltjes en wil je losbreken uit het systeem, zodat je op authentieke wijze je bedrijf kunt runnen?

Hoe behaal ik mijn doelen in mijn bedrijf
Hoe behaal ik mijn doelen in mijn bedrijf
Let's go, Rebel

Check check, dubbel check

Authentic Rebel is voor jou als je:

Authentic World

Als Rebel krijg je toegang tot Authentic World, waarin je al mijn online programma's vindt (ook die aankomend jaar gelanceerd worden).

Je krijgt een jaar lang toegang tot alles in mijn wereld. Van mijn netwerk (met coaches, fotografen, designers, VA’s en meer) tot al mijn trainingen en programma’s. Ik deel ALLES met je. Alle ervaring die ik op doe, alle nieuwe dingen die ik leer… ik neem je mee in mijn reis zodat we samen kunnen groeien. Authentic Rebel gaat je helpen om de rebel in jou naar boven te krijgen zodat je je authentieke pad kan volgen en rijker kunt worden in omzet, geluk en vrijheid.

Authentic Business School™ t.w.v. €4997

Dit is mijn opleiding voor coaches, therapeuten en holistisch experts om een winstgevend en authentiek (online) coachbedrijf te bouwen, laten groeien en opschalen. Dit programma heeft ook live coachingcalls en feedback sessies. Als Rebel mag je overal aan meedoen! 

 

De maan als je businesscoach met Authentic Moon Child t.w.v. €397

In dit programma ontdek je welke invloed de maan en haar cyclus op ons heeft en hoe je ermee kan werken, in plaats van je erdoor te laten belemmeren. De maan is een life-time coach als je weet hoe ze werkt 😉

Meer geld manifesteren met Authentic Mother of Money Program t.w.v. €2222

Dit money mindset programma lanceer ik binnenkort en jij mag hier gratis aan meedoen!

In een paar weken ga ik je meenemen in hoe je meer geld kan aantrekken door je geld trauma’s te helen en je mindset over geld beheren, verdienen en investeren te veranderen. Er is geen omzetplafond meer wat jou gaat tegenhouden! Doe je mee met mijn money dance? 💃🏼💶

Coach jezelf en anderen t.w.v. €1597

Dit is een Holistisch NLP & Healing programma waarin ik je alle praktische tools leer om eerst jezelf beter te begrijpen, helen en coachen, om vervolgens deze tools ook in te zetten bij anderen. Dat kan in de rol als coach, maar ook als leidinggevende van een team, in je relatie met je partner en kinderen, familieleden, etc.

Grow Your Skin & Beauty Business Programma t.w.v. €8997

Het Grow Your Skin & Beauty Business™ programma is een 6 maanden programma waarin ik huid en beauty ondernemers de exacte blauwdruk geef waarmee ze hun salon of kliniek kunnen laten groeien in omzet, betere klanten en meer vrijheid voor jezelf als ondernemer.

Winstgevende webinars t.w.v. €555

Ik geef je mijn gehele webinar strategie incl. praktische video’s over het inrichten van het systeem én een template van een powerpoint om je webinar dia’s in de juiste volgorde te plaatsen en als een climax naar je pitch op te bouwen, zodat mensen met een volle YES instappen in je aanbod! 

Lanceren met mijn launch secrets t.w.v. €1111

In dit programma neem je een kijkje in de volledige launch strategie waarmee ik mijn (online) cursussen, retraites en de high-end coach programma’s verkoop. Deze launch secrets gebruik ik voor simpele acties die in 4 dagen duizenden euro’s extra passieve inkomsten opbrengen. Maar ik gebruik dezelfde principes ook voor grote lanceringen die ruim 100.000+ euro omzet opleveren. 

 • Incl. template voor je eigen launchplan met must do’s voor en na een launch 
 • Voorbeeldmails voor kleine acties en grote lanceringen.
200K+ Business Blueprint t.w.v. €1111

Hierin krijg je een kijkje achter de schermen van mijn bedrijf. Ik laat je zien hoe ik mijn bedrijf veranderde van ‘uurtje factuurtje’ naar consistent 15K+ omzet per maand in een werkweek van 4 dagen. Met deze kennis kan je zelf járen van zelf aankloten overslaan!

 • De opbouw van mijn aanbod en prijs setting
 • Achter de schermen video’s van systemen waar ik mee werk
 • Mijn overzicht over alle geldstromen, yes omzet+winst. 

Inclusief tweedaagse Authentic You VIP Retraite! 😍

De waarde van alles dat je krijgt in Authentic Rebel is ruim €25.000,
maar je kan je nu aanmelden voor maar:

12.000,- excl. BTW 

"Ik herken veel van mezelf in Janneke. Ze heeft haar leven compleet omgegooid nadat ze vastzat in een niet kloppende baan. Ik zie een voorbeeld van hoe mijn leven kan zijn en daar zit mijn verlangen in. Hoe Janneke in elkaar zit, hoe ze communiceert en hoe ze mensen traint… dat sluit aan bij hoe ik leer. Ze is net als ik bezig met spiritualiteit en healing. En dat dit onderdeel kan zijn van het laten groeien van m’n bedrijf, sprak me heel erg aan! Bij veel business coaches draait het om harde marketing en sales, maar zo zit ik niet in elkaar. En het feit dat Janneke spiritualiteit met business combineert, gaf voor mij de doorslag om in te stappen."

Vicky Weel - Stress & Transformatie Coach

Veelgestelde vragen

Coaches, experts en therapeuten die een prima omzet draaien maar voelen dat het knaagt. Er is meer potentie. Er is nog veel meer dat je uit dit leven én je bedrijf kan halen. Je hebt een droom, maar de stappen ernaartoe zijn nog een vraagteken. Je weet dat je dit alleen kan, maar dan gaat het 10x langzamer en een coach helpt je door een diepere transformatie. Hoe dieper je durft te gaan, des te groter je groei! Je hebt een coach nodig die je enerzijds helpt met de strategische authentieke keuzes voor de verdere groei van je bedrijf, en anderzijds voor het persoonlijke transformatie proces dat je doorgaat.


Voorbeelden van ondernemers die in mijn coachtraject passen zijn bijvoorbeeld:

 • 👩🏽‍⚕️ Je bent opgeleid tot arts maar je gelooft niet meer in symptoombestrijding, je wil verder als holistisch coach, omdat je voelt dat dit jouw roeping is.


 • 🔥Je hebt een goedlopende salon maar wil nu andere schoonheidsspecialisten trainen en coachen om beter te worden. Dat kan in real life zijn met trainingen of met een online academy zoals ik het heb gedaan.


 • 🎓Je bent een expert in je vakgebied en het draait prima, maar je voelt dat je groter mag denken, dat er meer is dat je kunt bijdragen aan deze wereld. Je wilt nog meer impact makenslimmer ondernemen en meer overvloed aantrekken.


 • 🌏 Je droomt van meer vrijheid of zelfs ook locatie-onafhankelijk werken en wilt de stap zetten naar online ondernemen.


 • 🧘🏼‍♀️ Je agenda zit vol met 1:1 coaching. Je werkt jezelf helemaal suf en dit is niet hoe je tot je pensioen wil werken. Je verlangt naar meer rust, balans en vrijheid.


 • 😍 Je wilt het relaxter. Maar tegelijkertijd niet minderen in de impact die je maakt bij je klanten, misschien wil je juist wel grootser, maar dus niet harder werken. Daarom wil je leren hoe je groepsprogramma’s of retraites organiseert en verkoopt.

Dit aanbod is juist voor de mensen die niet alleen maar een ‘do it yourself’ programma willen doen. Ze willen een coach die 1:1 sessies geeft en met ze meedenkt over een authentieke strategie om je eigen bedrijf te laten groeien. Wat ik niet ben, is je politieagent die checkt of je je opdrachten hebt gedaan. 😉 Juist dat mag je leren als ondernemer dat jij degene mag zijn die de kar trekt. Ik help je wel om prioriteiten te stellen, door angsten of twijfels heen te breken en focus te houden. Je hebt mij een jaar lang als je kwalitatieve coach en gids om je doelen te behalen en ik neem je een jaar lang mee in mijn reis.

Ja dat kan! Dit zijn de opties:

Zeker niet! Hihi.. Ik heb meer ondernemers geholpen die fysiek klanten helpen dan andersom 😉 Maar HOE je die klanten aantrekt, is via online kanalen. Dus of je nu iemand online helpt met je coachtraject, workshop of training of d.m.v. een fysieke locatie dat maakt niet uit. Even een voorbeeldje: stel je organiseert een retraite. Heerlijk offline, werken aan persoonlijke ontwikkeling. Op een prachtige locatie, uit de drukke ratrace. Zeg maar helemaal een aanbod dat juist niet online is. Hoe denk je die deelnemers te bereiken? Hoe zorg je ervoor dat ze zich aanmelden en betalen? En welke dingen kun je vooraf en achteraf allemaal doen om de klantbeleving nog hoger te krijgen + hoe kun je die dingen ‘automatiseren’ zodat jij niet ontzettend veel tijd kwijt bent aan de ‘rompslomp’ van facturen sturen etc. Lieverd, dit is een compleet offline aanbod, maar de manier hoe je die klanten aantrekt, is online (80% dan..) Waarom, dit is goedkoper en efficiënter qua tijd. Deze skills heb jij juist nodig. 💜

Oké ik zal je een persoonlijk geheimpje vertellen: ik hou er ook niet van. 

Ik vind groepen verschrikkelijk. 

Tenminste als ik naar het deel van mijn brein luister dat me klein wil houden.

Vroeger werd ik gepest.

Ik hoorde er niet bij. 

Omdat ik anders was. 

Gevoelig voor sfeer. 

Soms chagrijnig, ik wist toen nog niet dat dat kwam door mijn gevoeligheid. 

Ik durfde in sommige huizen niet te logeren omdat het daar ‘niet goed voelde’. 

Vond het lastig om vriendinnetjes te maken. 

Omdat die andere meisjes allemaal atletisch en sportief waren. 

Ik was dat niet. 

Zij waren populair. 

Ik niet. 

Liever alleen paardrijden dan een teamsport.

Iets te laat weggaan van huis zodat je niet met de groep naar school hoeft te fietsen.

Ik koos zelfs een andere middelbare school uit zodat ik niet bij dezelfde kinderen in de klas zou komen.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Toen zag ik mijn authenticiteit als iets stoms want het zorgde ervoor dat ik er niet bij hoorde.

(Vond ik toen.)

Nu zie ik het als mijn kracht. 

Maar het feit blijft dat groepjes nooit mijn ding zijn geworden. 

Zeker niet met vrouwen

Want zij maakten mij onzeker. 

In het hier en nu weet ik dat zij dat niet doen, maar dat mijn hoofd dat doet.

Jarenlang luisterde ik naar die stem die me klein wilde houden.

Zelfs 25 jaar later, toen ik ondernemer werd. 

Deze stemmen hielden me zo ontzettend klein:

  • Doe maar niet, ze gaan je niet leuk vinden.’
  • ‘Wie wil er nou met mij samenwerken?’
  • Ik durf nooit iets te zeggen in groepen want ‘zij waren al een groepje’.
  • ‘Pas maar op! ‘Ze zijn mijn concurrenten, straks gaan ze me copy pasten.’

…en precies daarom bleef ik vaak de dingen alleen doen. 

Waardoor ik me ook vaak alleen voelde in het ondernemerschap.

M’n eigen vriendinnen had ik wel maar die begrijpen niets van ondernemerschap.

Hoe lief en gezellig ze ook zijn, ze begrijpen gewoon niet wat er allemaal in mijn wereld afspeelt als ondernemer en hoogsensitieve spirituele vrouw.

Laat staan dat ze me erover kunnen adviseren. 

Herken je dat? 

Dat jouw vriendinnen (die wel veilig zijn maar) geen antwoorden hebben op de vragen:

 • Hoe je authentieker kan en durft te zijn in je business omdat je écht heel graag iets aan de wereld wil geven ( het is toch gewoon werk? 😂 hoor ik mijn vriendinnen al zeggen)
 • Hoe je dichter bij jezelf komt.
 • Hoe je je prijzen bepaalt. Of eigenlijk, hoe je kan inzien hoeveel je waard bent en daardoor makkelijk prijzen gaat verhogen. 
 • Wat het met je doet als klanten constant over je grens gaan en hoe je daarin een grens kan aangeven.
 • Hoe je omgaat met onzekerheden en angsten die het ondernemerschap met zich meebrengen.
 • Dat je jezelf helemaal de rambam werkt en dat zij dan zeggen: ‘maar je verdient toch goed als elke klant €60 betaald’?

Je begrijpt m’n punt.

In deze groep is het misschien spannend om erbij te komen, maar lieverd..

Zelfs ik vond het super spannend om als ‘oud group hater’ een groep samen te stellen!

Iedereen struggled met dezelfde gedachten en twijfels. 

Je kan daarvoor 1:1 coaching kiezen of het slimmer aanpakken.

Door niet alleen te leren van mij als je spiritueel business coach, 

…. maar óók van de vrouwen in de groep. 

Zij zijn net zo ambitieus en kwetsbaar als jij.

Dit zijn de vrouwen die jou als geen ander begrijpen. 

In deze groep maak je vriendschappen voor het leven. 

Hier komen samenwerkingen tot stand. 

Je krijgt inzichten en nieuwe ideeën waar je nooit alleen op was gekomen.

Alles wat je in deze groep teruggespeeld gaat krijgen, is nodig om je eigen schaduwkanten aan te kijken.

Ben je klaar met die stupid stem die je alleen maar klein wil houden?

Wil je écht aan de slag om ook deze belemmeringen te doorbreken?

Dan is deze retreat PERFECT voor jou. 

… en het is dus helemaal oké als je groepen eng vindt. 

Want dat betekent dat jij een ENORME shift gaat maken

Puur omdat je uit je comfort zone gaat. 

Omdat je wil werken aan je eigen groei.

Als persoon en als ondernemer.

Daar kan ik alleen maar respect voor hebben.

Als organisator en coach mag je erop vertrouwen dat ik er alles aan zal doen om onze groep veilig en vertrouwd te houden. 

Zodat jij ALLES eruit gaat halen wat erin zit.

Toen ik de eerste stap zette om in een groep te gaan, veranderde dat mijn gehele bedrijf en privéleven.

 • Doordat ik sneller groeide voor een lagere investering dan 1:1 met mij te werken.
 • Doordat ik een grote belemmering in mezelf had overwonnen. Daardoor startte een domino effect van meer overwinningen.
 • Ik had opeens 5x (!) meer omzet dan daarvoor (was ook best lekker).

Dit alles gun ik jou ook.

Stuur me gerust een mailtje op hello@jannekeananias.com en je mag me ook altijd even een DM sturen via Instagram

Gratis

Match call aanvragen

Er beperkt aantal plekken beschikbaar in Authentic Rebel omdat hier 1:1 begeleiding bij zit. Je kan een vrijblijvende match call aanvragen om te bespreken met Janneke of dit voor jou de volgende stap is. Ontdek hoe je met de hulp van Janneke jouw leven én business voorgoed kan veranderen.

Advies onderneming om te groeien in omzet
Last call!

Je hebt nu 2 keuzes.