Opleiding Adverteren op Facebook & Instagram

 Complete cursus over Facebook Ads Manager.

Life time toegang tot lesmateriaal + maandelijkse Q&A live sessies via Zoom!

elke maand een gratis live Q&A sessies via Zoom!

HERKENBAAR?

Eerder deed ik maar wat met die knop promoten op Facebook

Promoten.. Doe jij het ook wel eens? Ik maakte er dankbaar gebruik van toen ik begon als ondernemer. Ik kreeg meer bereik en likes maar eerlijk gezegd hield het daar wel mee op.

Ik had het gevoel dat ik met hagel aan het schieten was. Bericht plaatsen, promoten en dan maar hopen dat ik klanten kreeg. 🤷🏼‍♀️

Herken jij het? Die onzekerheid. Die constante stress over aanwezig moeten zijn op social media in de hoop dat er klanten op af komen?

Ik dacht bij mezelf: er moet toch een simpele manier zijn zodat ik wél de juiste doelgroep bereik? Hoe doen marketingbureaus het dan? Of mijn concurrenten? Die promoten toch ook niet zomaar als een kip zonder kop?!

Ik was het he-le-maal zat. En toen ben ik mij gaan verdiepen in Facebook Advertising. Achteraf natuurlijk makkelijk praten natuurlijk, maar precies dát had ik veel eerder moeten doen.

Inmiddels is het járen verder en weet ik nu hoe ik met social media advertenties geld verdien! Natuurlijk met vallen en opstaan, fouten maken en constant verbeteren. Maar de omzetten die ik behaal door slim te adverteren liegen er niet om.

Ik weet bijvoorbeeld nu dat elke € 1,- die ik in advertenties investeer mij een omzet oplevert van € 30,-. Kun je nagaan wat dat doet met € 1000,- advertentiebudget 😉. Natuurlijk is dat voor elke branche anders maar het trucje is hetzelfde.

Ik gun jou deze inzichten ook. Want met deze kennis en ervaring kan ik nu leven leiden dat ik op dit moment heb. Namelijk reizen als digital nomad en online ondernemer zijn op mijn voorwaarden.

Zo moeilijk is het niet. Je hebt alleen iemand nodig die je meeneemt in de wondere wereld van Facebook Ads.

Doe je mee?​

Online lessen in de academy & maandelijkse coaching calls

Leer adverteren op Facebook en Instagram I Janneke Ananias

Leer écht adverteren op Facebook en Instagram

Stel dat je een constante stroom van leads, website bezoekers en klanten krijgt? Dat kan allemaal vanuit één systeem: Facebook Ads Manager.

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over campagnes op social media, en in deze opleiding leer ik je al mijn trucs.

ReviewS

“Ons bedrijf had al ervaring in Facebook Ads maar deze training heeft onze ogen geopend. Wij wisten niet dat er zoveel mogelijk was met Facebook en Instagram adverteren. Dankzij Janneke haar cursussen weten wij nu veel beter onze klanten aan te spreken. Onze omzet is verhoogd en wij gooien geen geld meer weg aan de knop promoten. Dankjewel Janneke.”

SHAHAIRA LINKERS I DIRECTEUR MCO TRAINING CENTER

“Een jaar geleden wist ik niets van marketing. Ik had niet eens een Instagram account. Nu kan ik alle aspecten van mijn marketing zelf, zoals mijn website aanpassen, social media beheren en zelfs advertenties draaien.”

VALERIE BORGIONS VAN SKINCARE VALERIE

Voor wie?

In dit unieke programma leer je hoe je slim kunt adverteren op de populairste social media kanalen van jouw klant. Ideaal voor ondernemers die hun eigen marketing doen, maar ook voor (freelance) marketeers en virtual assistants.

Je leert stap voor stap hoe je advertenties maakt in Facebook Adsmanager waarbij je exact jouw doelgroep kan bereiken zodat je je advertentiebudget optimaal benut.

Ik beloof je: na dit programma heb jij een duidelijke strategie, advertentie campagnes die voor jou werken en een continue stroom van website bezoekers, nieuwe leads en klanten.

Maandelijkse groepsbegeleiding via Zoom

Ja je leest het goed!

Dit is een complete opleiding met maandelijkse live sessies

Samen gaan we zorgen dat jij naar het volgende niveau gaat qua zichtbaarheid, effectief adverteren en omzetgroei.

Review Business Coach Janneke Ananias

Waarom dit programma uniek is:

Juist voor mensen die EIGEN BAAS willen zijn over hun marketing

Marketingbureaus verdienen veel geld aan ondernemers die hun social media advertising uitbesteden. Begrijp mij niet verkeerd: ik verklaar hen niet de oorlog. Ik geloof erin dat zij ontzettend veel waarde kunnen geven aan bedrijven die daarvoor een flink budget hebben. Heb je dat niet, wil je je verdiepen in wat social media advertenties voor je kunnen opleveren en heb je tijd? Dan is deze cursus perfect voor jou.

Direct toegang en onbeperkt videolessen terugkijken

Je betaalt eenmalig voor de toegang tot deze social media training: de trainingen blijven onbeperkt geldig. Je volgt de cursus in je eigen tempo vanaf het e-learning platform van De Nieuwe Marketeer. De cursus bestaan uit 50+ videolessen. Het zou zomaar kunnen dat er nieuwe videolessen toegevoegd worden wanneer er veranderingen zijn binnen Facebook Ads Manager waarover ik jou wil informeren. Deze cursus blijft dus actueel!

Extreem veel waarde voor een lage prijs!

Deze cursus is de populairste van alle social media trainingen: al meer dan 800 cursisten gingen je voor. Door deze cursus online en in een groep aan te bieden geeft dit mij de kans om hele waardevolle informatie voor een lage prijs aan te bieden. Wanneer je dit zou willen leren tijdens één-op-één coaching is de investering € 10.800,-.

Aan het einde van deze cursus heb je dit bereikt:

1

Je weet waar je mee bezig bent

Het lukt je om social media advertenties te maken in Facebook Ads Manager zodat je dit niet meer hoeft uit te besteden of erger nog: niets doen

2

Je target exact jouw doelgroep

Je begrijpt hoe belangrijk het is om de juiste doelgroep te bereiken. Je hebt namelijk niets aan likes of een groot bereik als dat niet jouw toekomstige klanten zijn.

3

Je omzet gaat omhoog

Je weet na dit programma hoe je advertenties voor je kan laten werken zodat het continue zichtbaarheid en klanten oplevert.

Dit leer je in de modules

In deze complete cursus leer je zelf effectieve campagnes maken in Facebook Ads Manager. 

1

Module 1 – Strategie

We beginnen bij het begin. Wat wil jij bereiken? Welk aanbod wil je verkopen. Wie is jouw klant en hoe ziet hun klantreis eruit? Tijdens deze module ga je op strategisch niveau nadenken over jouw bedrijf. We gaan op de directeurs-stoel zitten.
Jij gaat bepalen hoe jouw eigen advertentie funnel eruit gaat zien die passend is bij jou als ondernemer en bij jouw klant.

2

Module 2– Instellen van Facebook Business Manager 

Facebook Business Manager is de plek waar je je bedrijf beheert. Daaronder valt ook het advertentie account. Deze gaan wij goed instellen zodat jij slim kunt gaan adverteren. Je krijgt een rondleiding en ik leer je de nieuwste updates door te voeren om te kunnen retargetten met de Facebook Pixel en de conversion API. Niet bang zijn, ik leer je alles in Jip en Janneke-taal. Kom je er zelf niet uit, dan zijn er altijd nog de live coaching sessies.

3

Module 3 – Alles dat je moet weten voordat je begint met adverteren

Als collega ondernemer en ervaren online marketeer adverteer ik al jaren voor mijzelf en andere bedrijven. In deze module geef ik je praktische tips over het schrijven van de juiste advertentie teksten, het verschil tussen Google Ads en Facebook Ads, waar je rekening mee moet houden als je afbeeldingen gaat bewerken, inspiratie van andere ondernemers, etc.

4

Module 4 – Hoe bereik je exact de juiste doelgroep​

Het is cruciaal om de juiste doelgroep te bereiken. Deze module gaat over de verschillende opties om jouw ideale klant te bereiken. Hierin leer je ook hoe je mensen die bijvoorbeeld op een specifieke pagina op jouw website zijn geweest, opnieuw kan benaderen met relevante advertenties. 

5

Module 5 – Advertentie campagnes maken

In deze module leer je stap voor stap campagnes maken. Alle stappen in de campagne zijn apart opgenomen zodat je elke stap opnieuw kan bekijken.

6

Module 6 – Resultaten bekijken en campagnes optimaliseren

Wanneer je jouw campagnes hebt gepubliceerd is het belangrijk om de resultaten te monitoren en te optimaliseren. Zo ga je continue verbeteren en zorgen dat jij met zo min mogelijk budget het beste resultaat krijgt.

Wat kan je verwachten van deze cursus

Dit zit er allemaal bij:

Complete cursus over Adverteren via Facebook Adsmanager

Deze cursus bestaat uit 6 modules van zo’n 50+ videolessen waarin je leert hoe je van A tot Z effectieve advertentie campagnes maakt, beheert en optimaliseert. Je gaat aan de slag met een advertentie funnel die werkt voor jouw bedrijf.

Naslagwerk en PDF documenten

Onder de meeste videolessen staat in tekst uitgeschreven wat ik vertel. Je hoeft dus niet snel mee te schrijven. Bij de videolessen waarbij geen tekst is, wil ik juist dat je goed meekijkt in de video hoe ik iets doe. Je kan alles zo vaak terugkijken als je wilt.

Maandelijkse live Q&A sessies via ZOOM​

Elke maand komen we samen via Zoom. Het is niet verplicht maar dit is de kans om live je vragen te stellen en van andere ondernemers te leren. De coaching sessies worden opgenomen en worden achteraf per mail verzonden.

€ 997,- excl. BTW

Vond je het niks? 100% geld terug

Ik heb nog geen enkele cursist van de 800 ex-cursisten gehad die niet minimaal 3 hele waardevolle lessen heeft geleerd. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terug krijgt.

Complete cursus over adverteren via Facebook Adsmanager I Janneke Ananias

Over Janneke Ananias

Janneke is gecertificeerd NLP Master Coach en internationaal onderneemster. In 2017 nam zij ontslag bij de Rabobank waar zij werkte als marketing en communicatie adviseur. Met haar 1e bedrijf De Nieuwe Marketeer heeft zij al honderden ondernemers en marketing professionals helpen groeien met hun bedrijf.

Janneke staat bekend om haar praktische trainingen en één-op-één coaching waarbij ze veel voorbeelden uit de praktijk geeft. Als marketing strateeg en business coach heeft zij ervaring in online marketing in lokale markt en internationale markten.

Review

“Ik wilde even laten weten dat ik mijn eerste social ads aan heb gezet en die ik heb kunnen maken dankzij je cursus. Heel blij mee en ik vind ook dat de de cursus erg goed hebt opgezet.“

ONE SKIN CLINIC
Logo One Skin Clinic
Adverteren op Facebook en Instagram training I Janneke Ananias

Deze cursus is voor je als je:

Dit is niet voor je als je:

Zet deze data alvast in je agenda

Maandelijkse coaching sessies via Zoom. Start 20:00 uur (NL tijd). Opnames worden achteraf per mail verzonden. Dit zijn de eerstvolgende live sessies.​

13 februari
13 maart
17 april
8 mei

Dit zijn appjes van mijn deelnemers

Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias

Veelgestelde vragen

Yes! Na de betaling, ontvang je direct een e-mail met jouw inloggegevens om toegang te krijgen tot de online academy. 

Jazeker, ik heb klanten waarbij één van de medewerkers of een assistent verantwoordelijk is voor ‘de social media’. Je kan deze cursus kopen voor je medewerker zodat hij/zij  de marketing skills kan upgraden. 

Voor altijd. Er zit geen einddatum op jouw unieke toegang tot deze cursus. De videolessen kan je ieder moment terugkijken.

Meestal een uur, soms iets korter of langer. De live sessies met de deelnemers zijn zeer effectief en resulteren altijd in duidelijke, concrete acties waar jij weer mee verder kan om je advertenties te verbeteren. Het leuke is dat alle sessies worden opgenomen. Je kan het dus altijd terugkijken.

€ 997,- excl. BTW