Meer afspraken en bestellingen voor je salon/kliniek

In deze Instagram cursus leg ik je stap voor stap uit hoe je op een authentieke manier meer naamsbekendheid, verkopen aan bestaande klanten én afspraken voor nieuwe klanten aantrekt voor je huid- of beauty kliniek.

Nooit meer schieten met hagel. dit is de strategie om te groeien op instagram.

HERKENBAAR?

Deze unieke cursus is ontstaan door de vragen die ik de afgelopen 5 jaar kreeg van jouw collega ondernemers

In de afgelopen jaren dat ik huidtherapeuten en beautysalons heb gecoacht, kreeg ik veel vragen over Instagram. 

Logisch want we weten als ondernemer dat dit een belangrijk kanaal is om naamsbekendheid te vergroten en klanten aan te trekken. 

Maar hoe doe je dat nu op een slimme manier. Hoe zorg je ervoor dat je naast al je dagelijkse werkzaamheden als skin en beauty expert én ondernemer, ook nog actief bent op Instagram. 

Het lijkt soms een onmogelijke klus. Maar wat als ik jou zeg dat het wél mogelijk is. Als je de juiste keuzes maakt, betere posts maakt en authentieker bent. Zodat je je onderscheid van je concurrenten in je regio. 

Ik ga er niet te lang omheen draaien. Deze cursus is ontstaan door de vragen die ik in de afgelopen 5 jaren heb gekregen van jouw collega ondernemers. 

Ik heb alles in videolessen voor je opgenomen. Zodat je ook kan leren hoe ik huidpraktijken en beautyklinieken succesvoller liet worden door middel van dit concrete plan van aanpak voor jouw salon of kliniek.

Ik wens je veel plezier, nieuwe inzichten, inspiratie en vooral heel veel tijdsbesparing.

Oh, by the way, deze cursus is ook zeer geschikt voor je medewerker die de social media beheert. Of voor social media freelancers die skin & beauty klinieken helpen met social media. 

praktische videolessen, templates en een strategie om efficienter content te maken.

Instagram training: Meer afspraken en bestellingen voor je salon/kliniek

Stop met aankloten en start met dit:

In de afgelopen jaren heb ik 1000+ ondernemers getraind om marketing beter in te zetten. Ik heb veel geleerd over hoe je groeit op social media.  Niet voor de volgers en likes, maar om daadwerkelijk klanten aan te trekken of bestaande klanten meer van je te laten kopen. In deze opleiding leer ik je al mijn trucs.

Review

“Een jaar geleden wist ik niets van marketing. Ik had niet eens een Instagram account. Nu kan ik alle aspecten van mijn marketing zelf, zoals mijn website aanpassen, social media beheren en zelfs advertenties draaien.”

VALERIE BORGIONS VAN SKINCARE VALERIE

Voor wie?

  1. Voor huid- en beauty ondernemers die beter willen worden in Instagram.
  2. Voor medewerkers van klinieken of salons die de social media taak op zich nemen.
  3. Voor freelancers en bureau’s die de social media beheren voor bedrijven in de skin & beauty branche. 

BONUS MASTERCLASS

Als bonus bij deze training krijg je ook de masterclass van Nikita Kanjer (zij werkte als huidtherapeut in een kliniek en is nu social media freelancer). Je leert van haar hoe je je Instagram profiel voor je huidkliniek of beautysalon upgrade én hoe je aansprekende content schrijft! 

Samen gaan we zorgen dat jij naar het volgende niveau gaat qua zichtbaarheid, effectief content maken en meer klanten.

instagram training voor je beautysalon of huidkliniek

Waarom deze training uniek is:

Deze training is speciaal gemaakt voor de Skin & Beauty branche

Je kan tegenwoordige overal trainingen vinden maar deze is uniek doordat het praktische voorbeelden heeft uit de skin- en beauty branche. Ik ben al jaren business coach voor vrouwelijk ondernemers met een eigen schoonheidsinstituut, beautysalon of huidkliniek. Alles dat ik aan mijn klanten heb geleerd over Instagram, ga je ook in deze training leren. Je krijgt daardoor extreem veel waarde voor een lage investering.

Direct toegang en onbeperkt videolessen terugkijken

Je betaalt eenmalig voor de toegang tot deze social media training: de trainingen blijven onbeperkt geldig. Je volgt de lessen in je eigen tempo. Het zou zomaar kunnen dat er nieuwe videolessen toegevoegd worden wanneer er veranderingen zijn binnen Insta-land waarover ik jou wil informeren. Deze cursus blijft dus actueel!

Ik leer je focussen op het echte resultaat dat je wilt: namelijk een volle agenda én meer productverkoop.

Sinds 2016 geef ik al social media trainingen bij succesvolle ondernemingen in het binnen- en buitenland. Allemaal heel leuk hoor. Maar weet je wat mij écht uniek maakt? Ik focus totaal niet op aantallen likes en bereik. Dat is namelijk geen doel op-zich. Ik ben ondernemer en business coach. Ik leer je daarom na te denken waarom je aanwezig bent op social media en wat je te doen hebt om meer omzet te genereren. Instagram kan je daar enorm bij helpen. En ik leer je hoe! 

Na deze training heb je dit bereikt

1

Je weet waar je mee bezig bent

Het lukt je om social media op de juiste manier in te zetten zodat het je ook echt klanten gaat opleveren. No more ‘3x in de week een post online zetten’ maar consistent de juiste content delen omdat het geld oplevert! 

2

Je onderscheidt je van de rest

Je begrijpt hoe belangrijk het is om authentiek te zijn in een markt waarin iedereen hetzelfde lijkt te doen. Daarom durf je jezelf nu beter te laten zien, op een manier dat bij jou past. Niet omdat een ander dat doet. 

3

Je omzet gaat omhoog

Het eeuwige gezeur om aantal likes en volgers.. .daar maak jij je niet meer druk om. Jij weet Instagram nu als een klantkanaal in te zetten. Jouw focus is afspraken in je agenda én verkoop van producten. 

Dit leer je in de modules

Instagram training: Meer afspraken en bestellingen voor je salon/kliniek

Leer op een authentieke manier zichtbaar zijn op Instagram zodat je meer afspraken en bestellingen krijgt voor je salon/kliniek.

1

Module 1 – Strategie & Mindset

We beginnen bij het begin. Met welk doel zit jij op Instagram? Wat wil jij bereiken? Welk aanbod wil je verkopen. Wie is jouw klant? Hoe ga je om met social media als je het helemaal niet fijn vind om online aanwezig te moeten zijn. Of wat doe je als je het spannend vind? Je leert het in deze module.

2

Module 2 – Groeien op Insta

Hoe pak je dat nu slim aan? Dat groeien op Instagram. Wat deden succesvolle ondernemers voor mij? In deze module vertel ik de strategie om op een authentieke manier verder te groeien op Instagram.

3

Module 3 – Fundering op orde

Je gaat je Instagram account een flinke upgrade geven aan de hand van de tips in deze module. Wat zet je in de hoogtepunten? Hoe schrijf je de juiste teksten? Wat is een MUST om in je bio te plaatsen. Je leert het hier. 

4

Module 4 – Dit is je contentplan

Hierin leer je het geheim om 10x sneller content te maken. Hoe bedenk je goede content? Waar zitten je klanten op te wachten? Hoe plan je dat allemaal in? En de grootste vraag: hoe krijg je structuur en zorg je ervoor dat je niet als een kip zonder kop gaat posten. 

5

Module 5 – Advies

Tijdens 1:1 coaching met skin & beauty ondernemers komt regelmatig de vraag of je social media nu wel of niet moet uitbesteden. Waar moet je op letten als je het wel doet? Wanneer is een samenwerking ook echt rendabel? Wat heb jij te doen als ondernemer om dit tot een succes te brengen. Wat moet jouw freelancer (of medewerker) doen? Ik geef jullie advies. 

6

Module 6 – How to bibliotheek

Hierin vind je een snel cursus Instagram (voor als je helemaal bij 0 moet beginnen). Een uitgebreide uitleg over Canva (de tool waarmee je geweldige ontwerpen maakt voor je social media). Hashtags richtlijnen, Instagram templates, tips bij camera angst, een video over hoe je content inplant, een werkboek over het schrijven van de juiste teksten, een uitleg over het algoritme, etc, etc. Een berg vol kennis in één bibliotheek zodat je altijd verder komt!

Review

Lies Vervaele VAN Bar à Beauté

Dit zit er allemaal bij:

Complete cursus over Instagram

In deze cursus ga je stap voor stap toe werkt naar meer naamsbekendheid, verkopen aan bestaande klanten én afspraken voor nieuwe klanten aantrekt voor je huid- of beauty kliniek.

Naslagwerk en PDF documenten

Onder de meeste videolessen staat in tekst uitgeschreven wat ik vertel. Je hoeft dus niet snel mee te schrijven. Bij de videolessen waarbij geen tekst is, wil ik juist dat je goed meekijkt in de video hoe ik iets doe. Je kan alles zo vaak terugkijken als je wilt.

Speciale gastmasterclass van huidtherapeut Nikita Kanjer 

Nikita is gastcoach in mijn ‘Grow Your Skin & Beauty Business’ coachprogramma. Ze gaf onlangs een masterclass over hoe je je Instagram profiel voor je huidkliniek of beautysalon kan upgraden én hoe je aansprekende content schrijft! Jij krijgt de opname bij deze cursus cadeau. 

nu van 397,- voor 97,-

Vond je het niks? 100% geld terug

Ik heb nog geen enkele cursist van mijn 800+ ex-cursisten gehad die niet minimaal 3 hele waardevolle lessen heeft geleerd. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terug krijgt.

Complete cursus over adverteren via Facebook Adsmanager I Janneke Ananias

Over Janneke Ananias

Janneke is gecertificeerd NLP Master Coach en internationaal onderneemsterJanneke staat bekend om haar praktische trainingen en één-op-één coaching waarbij ze veel voorbeelden uit de praktijk geeft. Als marketing strateeg en business coach heeft zij zeer specifieke ervaring in de skin & beauty branche doordat zij al meer dan 100+ skin & beauty ondernemers hielp groeien in meer omzet, klanten en vrijheid. 

Review

“Ik volg je opleiding en wil even zeggen hoeveel ik al geleerd heb. Normaal sta ik niet graag voor de camera en zeker al niet als ik moet spreken 🙈. Vandaag mijn eerste video opgenomen met mijn eigen stem. Raar om te zien. Maar jij hebt mij geholpen om die drempel over te stappen. Dikke merci hiervoor 😘”

Jolien - Peau D’or
Adverteren op Facebook en Instagram training I Janneke Ananias

Deze cursus is voor je als je:

Dit is niet voor je als je:

speciale KORTING

Omdat deze training splinter nieuw is, is deze cursus niet 397,- maar nu tijdelijk 97 euro!

Dit zijn appjes van mijn cursisten

Veelgestelde vragen

Yes! Na de betaling, ontvang je direct een e-mail met jouw inloggegevens om toegang te krijgen tot de online academy. 

Jazeker, ik heb klanten waarbij één van de medewerkers of een assistent verantwoordelijk is voor ‘de social media’. Je kan deze cursus kopen voor je medewerker zodat hij/zij  de marketing skills kan upgraden. 

Voor altijd. Er zit geen einddatum op jouw unieke toegang tot deze cursus. De videolessen kan je ieder moment terugkijken.

van 397,- NU voor 97 euro!