GROW YOUR SKIN & BEAUTY BUSINESS™

Het GYSBB™ programma is een 6 maanden programma waarin ik jou de exacte blauwdruk geef die ik gebruik om huid- en beauty klinieken succesvol(ler) te maken. 

Wil je leren hoe je meer omzet kan genereren terwijl je efficiënter werkt en meer rust en vrijheid in je hoofd (en agenda) ervaart? Doe dan mee met unieke programma dat bestaat uit een business opleiding én maandelijkse coach sessies via Zoom.

Janneke Ananias

Jouw huid- of beauty instituut heeft potentie om te groeien, maar je loopt vast

Blijf je aanrommelen?
of ga je nu serieus aan de slag?

Let's g(R)o(W)!

In de afgelopen jaren heb ik 100+ vrouwen met een eigen kliniek of salon mogen begeleiden om hun dromen te verwezenlijken. Er is zoveel méér mogelijk dan je nu in eerste instantie gelooft. Waarom vertel ik dat zo stellig? Omdat ik een aantal jaren geleden net als jij aan het stuntelen was. Geen focus, geen doel, gewoon elke dag hard werken om m’n salaris binnen te halen. 

Maar uiteindelijk brak het me op. Ik was er zo zat van dat waardoor ik regelmatig deze gedachte had: “toen ik nog in loondienst was, verdiende ik hetzelfde salaris maar hoefde ik niet avonden lang door te werken”..  

Herkenbaar? 

Toch ben ik blij en trots dat ik mijn droom heb doorgezet. Ik leerde dat ik in mezelf moest investeren als ik een succesvoller bedrijf wilde hebben. Zo investeerde ik in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, in mijn skills als ondernemer, in marketing én sales + ik deed verschillende mindset opleidingen om mentaal sterker te worden. Ik vond deze reis zo waardevol en leuk (want ik merkte dat daardoor mijn bedrijf verder groeide) dat ik uiteindelijk diplomeerde als NLP Master Coach. Ik ben dus niet zomaar iemand die het ‘wel leuk vind’ om andere te coachen. Ik heb hiervoor 1000+ vlieguren als coach gemaakt én mijn certificaties behaald. Anderen inspireren en coachen om hun meest authentieke leven te kunnen leiden mét een succesvol bedrijf dat is exact wat ik het allerliefste doe op deze aardkloot..   

Inmiddels weet ik: ondernemen is geen rocketscience! 

Maar je moet wel weten aan welke knoppen je moet draaien. Al sinds 2018 train en coach ik huid- en beauty ondernemers in het samenstellen van een winstgevender behandelaanbod,  betere en slimmere marketing, een krachtige money mindset en persoonlijke ontwikkeling, zodat ook jij zelfverzekerder wordt in het ondernemerschap en keuzes gaat maken vanuit je eigen authentieke kracht. 

Dit is de meest praktische business, marketing & mindset opleiding voor huid & beauty ondernemers.

Yes dit gaat dus veel verder en dieper dan een simpele “Ik help je groeien met Instagram” cursus. Dit is een life- en business opleiding waarin lessen gaat leren die je de rest van je leven kan toepassen.

Contact Business coach België I Janneke Ananias

Met deze complete opleiding ga jij je huid of beauty kliniek binnen 6 maanden laten groeien naar meer winst, meer fijne cliënten en meer vrijheid.

In mijn Grow Your Skin & Beauty Business™ opleiding zitten álle cursussen en trainingen voor Skin- & Beauty ondernemers die jou gaan helpen groeien in klanten en omzet door middel van videolessen over business, marketing & mindset.

De grootste ‘win’ voor jou is dat jij niet meer alles zelf hoeft uit te vogelen. Dit is jouw blauwdruk om de komende maanden te DOEN in plaats van blijven hangen in de vragen HOE?

Maak nu gebruik van deze unieke actie voor Skin & Beauty ondernemers en claim deze bundel t.w.v. €10.082,- voor een eenmalige prijs van 2497 euro.  Je krijgt direct toegang tot de gehele online leeromgeving en je kan ook in termijnen betalen (3x 847,- of 6x 447,-). 

Grow Your Skin & Beauty Business programma coaching voor huid en beauty ondernemers

Dit kan jij ook!
in de GYSBB™ opleiding vertel je hoe..

Coaching voor beautysalons en huidklinieken
Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias
Coaching voor beautysalons en huidklinieken

Al mijn trainingen en cursussen in één business opleiding voor de huid- & beauty branche zodat jij binnen een jaar de omzet van je kliniek hebt verdubbeld!

Dit is wat je krijgt als je nu instapt

Grow Your Skin & Beauty Business programma coaching voor huid en beauty ondernemers

Klaar om binnen 6 maanden jouw huid of beauty kliniek naar een hoger niveau te tillen? In praktische stappen toewerken naar meer omzet, meer klanten, meer vrijheid. Dit opleidingsprogramma komt met 100% geld terug garantie voor als het niks voor je is.

 • Complete Grow Your Skin & Beauty Business cursus met video trainingen en opdrachten over slimmer ondernemen in de huid en beauty branche. (€8.997)

 • Advertentie cursus – Binnen 2 weken nieuwe klanten voor je praktijk met social media advertenties (€997)

 • Instagram training – Meer afspraken en bestellingen via Instagram (€397)

 • NLP training – Doelen stellen en behalen met behulp van NLP technieken (€197)

 • Toegang tot de besloten community met gelijkgestemde huid- en beauty ondernemers die van elkaar leren door te sparren en vragen te stellen. Dit netwerk is van onschatbare waarde want hierin zijn al meerdere ‘business buddy’ vriendschappen in ontstaan!

 • Nu met 6 maanden business coaching 🚀   
  Maandelijks is er een coaching sessie met de deelnemers waarin je al je vragen kan stellen, feedback kan krijgen of gecoacht kan worden als je hulp nodig hebt met de juiste het mindset, motivatie en focus. (t.w.v. 1497,-)
 • BONUS Opdracht – Zo heb je binnen 1 uur meer focus (€97)

   

 • BONUS Masterclass “Authentiek verder groeien in crisistijd” (€197)


 • BONUS Masterclass “Succesvol samenwerken met je team” (€197)


 • BONUS Opname van de Masterclasses van alle gastcoaches met o.a. “Ondernemen met Human Design” door Stephanie Smolders, “Authentiek en Succesvol Verkopen” met Thomas Schietse, “De 6 elementen om van website bezoekers klanten te maken” van Annet Ent, “Help de huid van je client van binnenuit” door orthomoleculair therapeut Romy Noordzij en de masterclass van Nikita Kanjer “Update je Skin & Beauty Instagram Account”. (€497)


 • Levenslange toegang en alle updates

Totale waarde van alle waardevolle inzichten, strategieën, how to video’s, trainingen, templates en opdrachten: 

Totaal € 13.073

Maar nu €2.997,-

Of betaal in 3 termijnen a 999,- of 6 termijnen a 499,50. 

Je risico is letterlijk nul met mijn 100% niet goed geld terug garantie

Ik heb er heel veel vertrouwen in dat wat je gaat leren in mijn programma jou gaat helpen om jouw bedrijf exponentieel te laten groeien. Alle ondernemers die met het programma aan de slag zijn gegaan zijn uiterst tevreden en laten hun bedrijf groeien.

Mocht je binnen 14 dagen toch merken dat het programma voor jou te weinig waarde biedt, dan stort ik met alle liefde je volledige aankoopbedrag terug.

deze huid & beauty ondernemers gingen je voor en werken AAN de groei van hun beauty of huidkliniek

Dit is dè business, marketing & mindset opleiding die je als huidtherapeut nooit hebt gehad!

Nikita Kanjer - Huidtherapeut & Social media manager

Na 6 maanden ziet jouw leven er zo uit

 • Je bent veranderd van ‘hollen en stilstaan’ naar een ondernemer met een duidelijke strategie zodat je vanuit rust en plezier je zaak runt.

 • Je gelooft in je eigen authentieke kracht en trekt exact de klanten aan die jij het allerliefste wilt. Je weet nu dat jij een unieke waarde hebt in een markt waarin het lijkt alsof iedereen hetzelfde doet.

 • Je omzet is gestegen door meer productverkoop en een slimmer aanbod in je dienstenpakket neer te zetten.

 • Je hebt meer controle over je geld omdat je een complete shift in je money mindset doorgemaakt.

 • Je werkt efficiënter en hebt meer rust en focus in je hoofd (en je agenda). Daardoor is er een juiste balans tussen je werk en privéleven.

 • Het is verleden tijd met de ‘ik doe maar wat’ strategie in je marketing. Je zet nu jouw online kanalen strategisch in. Jouw marketing machine loopt zoals het bedoelt is. Resultaat? Je trekt altijd nieuwe cliënten aan zonder afhankelijk te zijn van mond-tot-mond reclame.

 • Je hebt de belangrijke lessen voor de rest van je leven geleerd. Je bent meer in control over jouw emoties en gedachten waardoor je veel meer voor elkaar krijgt dan je ooit durf te te dromen. Na dit unieke programma ben je niet alleen gegroeid als ondernemer maar ook als persoon. 

dit zijn berichtjes van ondernemers die ik heb geholpen

Ben je klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

CHeck check dubbel check

Dit is voor jou als je:

Dit is niet voor jou als je:

De vrouwen met wie ik werk behalen succes na succes.

Doordat ik veel ervaring heb in de branche en weet wat er speelt in het dagelijks reilen en zeilen van een kliniek of salon, kan ik jou ook helpen om jouw dromen waar te maken.
 

Inmiddels heb ik een flink aantal ambitieuze vrouwen mogen begeleiden om hun dromen te verwezenlijken. Meer klanten, meer omzet, meer structuur en dus meer vrijheid.

Dankbaar… voor de grenzen die zij mij heeft doen verleggen, die me heeft doen DURVEN dromen, en straffer nog, die me gesteund heeft om deze dromen WAAR te maken!

– Lies Vervaele | Bar à Beauté –

Iedere kliniek of salon is uniek en ik kan jou helpen om middels jouw authenticiteit je bedrijf te laten floreren.

Hoe ga ik jou helpen?

In het GYSBB™ programma gaan we aan de slag met een authentieke profilering die helemaal resoneert met jouw visie en missie. Ik leer je hoe je erachter komt wat je écht wilt zodat jij de ondernemer kan zijn die jij graag wil zijn.

Binnen no-time ga je betere content maken, zichtbaarder en zelfverzekerder zijn op social media, slim adverteren én jouw sales en omzet gaan omhoog.

Wat mij anders maakt dan de zoveelste marketing trainer is dat ik naast social media- en advertentiespecialist ook gecertificeerd NLP mastercoach ben.

Ik ga jou helpen om je zelfverzekerder en daadkrachtiger te voelen als ondernemer, zodat je met plezier en rust het maximale uit jezelf en jouw bedrijf kan halen.

Word je hier enthousiast van? Ga dan nu direct aan de slag.

Dit krijg je nu als je mijn GYSBB™ programma stapt

In dit programma ga je in praktische stappen toewerken naar meer omzet, meer klanten én meer vrijheid voor jezelf. Deze business opleiding komt met 100% geld terug garantie voor als het niks voor je is.

Grow Your Skin & Beauty Business Opleiding

Totale waarde: 8.997 euro

Grow Your Skin & Beauty Business™ - De opleiding

Complete ondernemers opleiding met video trainingen en coach opdrachten over slimmer ondernemen in de huid en beauty branche. Dit is een verzameling van jarenlange 1:1 coaching op gebied van business, mindset en marketing. 

Dit zijn de 8 modules:

 • Hoe wordt je naast huid/beauty expert ook succesvolle ondernemer.
 • Overzicht over je geldstromen en de juiste money mindset.
 • Je behandel & productaanbod zelfverzekerd verkopen.
 • Hoe onderscheid je je écht van de rest? 
 • Zo zet je de marketing machine aan.
 • Efficiënter met je tijd omgaan (Productiviteit en Timemanagement)
 • Verbeter je mindset en communicatie (NLP module)
 • Online bibliotheek vol met how to video’s, checklist, tools & templates.
Adverteren op FB en Instagram

Totale waarde: 997 euro

Cursus - Binnen 2 weken nieuwe klanten voor je praktijk met social media advertenties

In deze cursus leer je stap voor stap advertenties te maken met als doel nieuwe klanten aan te trekken voor je behandelingen, consulten of trajecten. Ik ga je een aantal adverentiefunnels laten zien die voor huid- en beauty ondernemers heel interessant zijn om toe te passen. Ik beloof je dat je na deze cursus nieuwe klanten gaat verwelkomen doordat je nu eindelijk eens slim adverteert (en nee, dan bedoel ik niet de knop promoten). 

 • Dag 1: De basisregels over adverteren 
 • Dag 2-7: De strategie & voorbereiden 
 • Dag 8: De techniek in Business Manager
 • Dag 9: Je doelgroep instellen 
 • Dag 10: Advertenties maken en publiceren
 • Na twee weken: Optimaliseren 
 • FAQ en advies 
Instagram training: Meer afspraken en bestellingen voor je salon/kliniek

Totale waarde: 397 euro

Instagram Training - Meer afspraken en bestellingen voor je salon/kliniek

In deze training leer je hoe je op een authentieke manier je bereik, volgers en verkoop verhoogt op Instagram. Met modules over de 3 belangrijkste stappen om te groeien op Instagram, hoe je jezelf op een unieke manier profileert in een markt waarin iedereen hetzelfde lijkt te doen, hoe je op een slimme manier altijd nieuwe content ideeën hebt en efficient te werk gaat met het inplannen van de juiste content formats.

 • Inclusief werkboek: Zo schrijf je content die de juiste klanten aantrekt.
 • Extra masterclass van huidtherapeut en social media manager Nikita Kanjer, bekend van Huidkanjers.
 • Inclusief: Template voor Insta carrousel posts (Instagraphics).

Totale waarde: 197 euro

NLP Training - Doelen stellen en behalen

In deze unieke NLP training leer je exact hoe je samen met jouw brein betere doelen stelt om te manifesteren zoals succesvolle ondernemers dat doen.

 • Inclusief werkboek: Doelen stellen en behalen.
 • Met een extra opgenomen masterclass waarin ik je begeleid tijdens de NLP opdracht.
Besloten community met huid- en beauty ondernemers

Toegang tot de besloten community met gelijkgestemde huid- en beauty ondernemers die van elkaar leren door te sparren en vragen te stellen. Dit netwerk is van onschatbare waarde want hierin zijn al meerdere ‘business buddy’ vriendschappen in ontstaan!

Totale waarde: 1497 euro

6 maanden business coaching & extra begeleiding

Naast alle online modules, krijg je 6 maanden extra begeleiding & coaching 🚀  
Maandelijks is er een coaching sessie met de deelnemers van het GYSBB™ programma waarin je al je vragen kan stellen, feedback kan krijgen of gecoacht kan worden als je hulp nodig hebt met de juiste het mindset, motivatie en focus.Wil je alleen luisteren en leren van de rest? Ook goed.

Ik durf te zeggen dat je hierdoor alleen al 100% gegarandeerd een flinke business boost krijgt! Je krijgt direct de planning voor de live sessies zodat je tijd genoeg hebt om je agenda hiervoor vrij te maken.

🎁 …. en dan nu alle bonussen… 🎁

Binnen 1 uur meer focus

Totale waarde: 97 euro

BONUS: binnen 1 uur meer focus

Online masterclass waarin ik je coach om binnen 1 uur meer focus te krijgen zodat je sneller je doelen behaald. 

 • Met opdracht om je belemmerende overtuigingen aan te pakken.
 • Deze NLP coach sessie kan je vaker aanzetten zodat je elke keer hulp hebt als je even geen motivatie of focus hebt

Totale waarde: 197 euro

BONUS: Authentiek verder groeien in crisistijd

De tijden veranderen en als ondernemer is het noodzakelijk om mee te bewegen. Want als je doet wat je altijd deed, kan het maar zo zijn dat je achterblijft op de rest. Wil je weten hoe je op een authentieke manier kan blijven verder groeien, ook in crisistijd? Bekijk dan deze masterclass. Zo weet jij binnen 1,5 uur aan welke knoppen jij moet draaien om in deze uitdagende tijden verder te blijven groeien.

Totale waarde: 197 euro

BONUS: Succesvol samenwerken met je team of freelancers

Hoe zorg je ervoor dat je op een fijne manier samenwerkt met je medewerkers? Of wat moet je doen als je niet tevreden bent over een freelancer? Zelfs als je geen team hebt is dit super waardevol want ik leer je beter communiceren met jezelf als leider én met anderen. Of dat nu teamleden zijn of je partner, je kan het op allerlei relaties toepassen. Dit is een levensles over beter leren communiceren, aansturen en leiderschap.

Totale waarde: 497 euro

BOnus: Opnames van de masterclasses van andere experts & gast coaches

Masterclasses van gastcoaches met o.a. “Ondernemen met Human Design” door Stephanie Smolders, “Authentiek en Succesvol Verkopen” met Thomas Schietse, “De 6 elementen om van website bezoekers klanten te maken” van Annet Ent en de masterclass van Nikita Kanjer “Update je Skin & Beauty Instagram Account”.

Extra cadeau!

extra bonus: masterclass orthomoleculair therapie bij huidproblemen

Als je er nu bijkomt, krijg je ook toegang tot de masterclass van gastcoach Romy Noordzij over “Hoe help je je cliënten vanuit binnenuit naar een gezonde, stralende huid zonder onzuiverheden”. 

Romy is orthomoleculair therapeut met 5+ jaar ervaring bij 3000+ cliënten en is gespecialiseerd in het behandelen van huidklachten van binnenuit met voeding, leefstijl, kruiden en suppletie. Ze werkt samen met meer dan 50 huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten in Nederland en België en leert hen stap voor stap hoe zij hun cliënten effectief en blijvend van hun huidklacht af kunnen helpen. In deze gastmasterclass zal Romy haar geheimen met je delen over hoe je je cliënten van binnenuit kunt helpen naar een gezonde, stralende huid zonder onzuiverheden. Dit is een kans voor jou skin- of beauty business! Dit wil je niet missen!

 

Totale waarde € 13.073

maar nu €2.997,-

Of kies voor een termijnbetaling van 3 of 6 maanden. 

Als je nog niet overtuigd was,
lees dan deze reviews

“Sinds de lockdown zijn wij volop actief geweest met meer productverkoop en naamsbekendheid op social media. Ik besefte mij dat ik dit niet alleen aankon en daarom wilde ik leren van Janneke.

Een andere succesvolle onderneemster vertelde mij over Janneke tijdens een training met huidtherapeuten. En sinds Janneke ons ook traint, is onze social media gaan ‘boomen’. Onze omzet is flink gestegen en dat houden we ook maandelijks vast. 

Bij deze kan ik Janneke bij iedereen in onze branche aanraden. Het is een voordeel dat ze onze branche van schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten kent. We kunnen hierdoor gemeenschappelijke kennis delen en ze weet zeer goed hoe je onze doelgroep moet aanspreken.”

Lies Vervaele van Bar à Beauté
Referentie Bar à Beauté I Janneke Ananias

Een jaar geleden wist ik niets van marketing. Ik had niet eens een Instagram account. Nu kan ik alle aspecten van mijn marketing zelf, zoals mijn website verbeteren, social media beheren en zelfs advertenties draaien. 

Naast deze marketing skills, heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf. Ik heb geleerd hoe ik aan mijn dromen kan werken. Om te geloven in mezelf. Vertrouwen te hebben. 

Leren van Janneke was zeer belangrijk voor mij omdat ik wil uitstappen van mijn vastgeroest carrière pad en waar ik stilletjes aan afscheid van het nemen ben, tegen de wil in van mijn omgeving die zeer traditioneel en behoudsgezind denkt.

Valerie Borgions VAN SkinCare Valerie

Enkele resultaten van anderen

Een ervaren onderneemster met een bestaande kliniek en 3 medewerkers wilde meer vanuit flow en plezier gaan ondernemen in plaats van constant stress en brandjes blussen. Na 3 maanden zei ze “Ik heb weer plezier in mijn job!”

Een beautykliniek in West-Vlaanderen draaide voorheen een maandelijks omzet tussen de 40.000 en 60.000 euro. Nu draaien zij consistent elke maand 100.000 euro omzet! En 2 op de 3 klanten vertelt dat zij via social media bij hun terecht komen. Dankzij de advertenties en de zichtbaarheid op Instagram.

Een beautysalon in Noord-Holland heeft in een korte tijd haar omzet verdubbeld van 15.000 naar 30.000 euro per maand. Ook was het doel om te werken aan de zelfstandigheid van het team. Nu kan de eigenaresse regelmatig naar het buitenland, terwijl de zaak doordraait.

Een ambitieuze dame in België stopte met haar baan en startte als huidexpert. Na 6 maanden tikte ze al 107.000 euro omzet aan.

1 op 1 business coaching I Janneke Ananias

Maar het gaat niet alleen om omzetverhoging

Ik ga jou ook helpen om:

Want deze zaken zijn de fundering voor een succesvol bedrijf en een duurzame relatie met je klanten.

Veelgestelde vragen

YES! Je krijgt 6 maanden lang toegang tot de maandelijkse coaching calls via Zoom. 

Dit programma is zo gemaakt dat je hier volledig zelfstandig mee aan de slag kan maar het kan fijn zijn als je even vragen wil stellen, feedback wil hebben of gecoacht wil worden op de juiste mindset, motivatie en focus. Na je aanmelding, krijg je toegang tot de leeromgeving en daar kun je ook zien wanneer de coach sessies gepland zijn. Je ontvangt een Zoomlink om mee te kunnen doen. Dit is niet verplicht maar kan wel handig zijn als je hulp nodig hebt of van anderen wil leren. 

Ben je op zoek naar meer begeleiding en draai je al minimaal €350.000 omzet per jaar?

Plan dan hier een gratis 1 op 1 strategiegesprek met mij in om te kijken of we een match zijn voor mijn 1:1 mentorship.

Na inschrijving kan je direct starten met de trainingen en cursussen in het Grow Your Skin & Beauty Business Programma.

Na betaling ontvang je inloggegevens waarmee je kan inloggen in de academy. Vanuit daar kan je direct beginnen met het doornemen van de videolessen en de opdrachten.

Meestal tussen 1 en 1,5 uur maar ik ga door tot al je vragen beantwoord zijn. 

Voor altijd! 🙂

Je krijgt levenslang toegang tot alle content in de cursus.

De online leeromgeving is 24/7 tot jouw beschikking en is te bekijken of al je favoriete devices. Je kan dus altijd en overal kijken.

Super leuk, gefeliciteerd! Ik heb geen dag spijt gehad van het ondernemersavontuur. Yep, een avontuur is het zeker! Dus flow lekker mee met alles dat er op je pad komt.

Deze Business opleiding scheelt je een aantal jaren aankloten en zelf uitproberen. Dus dit GYSBB programma is méér dan de investering waard. 

Lees ook even deze review van Valerie, zij startte een jaar geleden haar schoonheidsinstituut omdat ze wilde stoppen met haar baan in loondienst. 

“Een jaar geleden wist ik niets van marketing. Ik had niet eens een Instagram account. Nu kan ik alle aspecten van mijn marketing zelf, zoals mijn website verbeteren, social media beheren en zelfs advertenties draaien. Naast deze marketing skills, heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf. Ik heb geleerd hoe ik aan mijn dromen kan werken. Om te geloven in mezelf. Vertrouwen te hebben. Leren van Janneke was zeer belangrijk voor mij omdat ik wil uitstappen van mijn vastgeroest carrière pad en waar ik stilletjes aan afscheid van het nemen ben, tegen de wil in van mijn omgeving die zeer traditioneel en behoudsgezind denkt.” 

Yes, ik heb ondernemers in mijn programma waarbij één van de medewerkers verantwoordelijk is voor de social media en marketing. Jouw teamlid kan in de academy alle lessen over marketing en authentieke brand, social media én adverteren op Facebook & Instagram volgen.

Voor een optimale groei van je bedrijf, is het nodig dat jij als ondernemer ook modules gaat doorlopen. Voor jou zijn deze modules interessant:  ondernemerschap, sales & money mindset, verbeter je communicatie, omgaan met je grootste vijand: jouw brein.

Op deze manier werken jullie optimaal samen aan de groei van de kliniek.

wauw! Als je helemaal tot hier bent gekomen, dan ben je 100% geschikt om aan de slag te gaan 😉

Je bent ready om met deze praktische stappen binnen 6 maanden jouw huid of beauty kliniek naar een hoger niveau te tillen? Dit opleidingsprogramma komt met 100% geld terug garantie voor als het niks voor je is.