Claim een van de laatste plekken en krijg 5 maanden coaching nu met 2000 euro korting
VOOR 2997,- (IN PLAATS VAN 4997,-) of 12 termijnen van 269,-

De business, marketing & mindset opleiding die je als huid- & beauty expert nooit hebt gehad!

Grow Your Skin & Beauty Business Opleiding

meer omzet, fijnere cliënten en een betere balans voor jou als huid- of beauty ondernemer

De opleiding voor Skin- & Beauty ondernemers die bestaat uit:

 ✔️ Praktische opleiding met de exacte blauwdruk om te groeien. Deze opleiding volg je in je eigen tijd door middel van video trainingen en diverse opdrachten. 

✔️ Bijbehorend 5 maanden coach traject met begeleiding in de besloten community en tweewekelijkse coachsessies over ondernemen in de skin & beauty branche, marketing, sales en persoonlijke groei.

We zijn in februari gestart met een leuke groep ondernemende vrouwen, dus de inschrijving voor het GYSBB™ programma is gesloten. In september start een nieuwe groep. Plaats jezelf op de wachtlijst om als eerste op de hoogte te zijn en gebruik te maken van een te gekke early bird korting! ⬇️

Janneke Ananias

Jouw huid- of beauty instituut heeft potentie om te groeien, maar je loopt vast

Je bent je eigen huidkliniek of beautysalon gestart omdat je gepassioneerd bent over je vak, maar tegelijkertijd meer vrijheid wil ervaren.

Op dit moment draait je bedrijf tussen de 3.000 en 15.000 euro omzet per maand. Maar je mist de focus en strategie om echt verder te groeien. Je doet van alles, maar ook weer net niets.

Je scrolt uren door Instagram, maar wordt daar soms onzeker van. Moet jij ook van die gekke dansjes doen in Reels? Je wilt weten hoe je meer klanten aantrekt via online kanalen. Zodat jouw agenda continu gevuld is.

Bij het runnen van een succesvolle praktijk komt meer kijken dan je had verwacht. Je voelt je regelmatig alleen in het ondernemerschap. Je mist een sparringpartner op niveau. 

Je gaat van webinar naar masterclass. Maar een kwalitatief goede coach met ervaring in de huid- en beauty branche heb je nog niet gevonden. Laat staan dat je zin hebt om met honderden andere soorten ondernemers een programma te volgen die jouw business niet begrijpen.  

Jij hebt een dieperliggende drijfveer om anderen zelfverzekerd, krachtig en mooi te laten voelen. Je weet wat je dromen zijn. Maar de stappen ernaartoe zijn nog een vraagteken.

Blijf je aanrommelen of ga je nu serieus aan de slag?

HERKENBAAR?

Herken jij deze struggles?

Let's g(R)o(W)!

In de afgelopen jaren heb ik een flink aantal vrouwen met een eigen kliniek of salon mogen begeleiden om hun dromen te verwezenlijken. Er is zoveel méér mogelijk dan je zou denken. Ondernemen is geen rocketscience! Maar je moet wel weten aan welke knoppen je moet draaien. Hoe fijn is het dat er iemand bestaat die je exact kan vertellen hoe. 🙂 

Al sinds 2018 train en coach ik huid- en beauty ondernemers in het samenstellen van een winstgevender behandelaanbod,  betere en slimmere marketing, een krachtige money mindset en persoonlijke ontwikkeling, zodat zij zelfverzekerder worden in het ondernemerschap en keuzes leren maken vanuit hun eigen authentieke kracht. 

De ondernemers die ik al heb geholpen om succesvoller te worden hebben de strategieën toegepast die jij in dit GYSBB programma gaat leren.

Over Janneke Ananias I Businesscoach Beglië

Dit is wat je allemaal krijgt

De nieuwe ronde start op 18 september 2023 en duurt t/m 31 januari 2023. Doe mee met het GYSBB™ coachprogramma zodat je in praktische stappen toewerkt naar meer omzet, fijnere klanten én meer balans tussen werk en privé. Dit opleidingsprogramma komt met 100% geld terug garantie voor als het niks voor je is. 

Grow Your Skin & Beauty Business programma coaching voor huid en beauty ondernemers
 • De complete Grow Your Skin & Beauty Business™ opleiding met modules over efficiënter en strategischer ondernemen in de skin & beauty branche. (€8.997)

 • Tweewekelijkse live coachsessies van NLP Business coach Janneke om je te coachen en je in de actiemodus te houden. (€2.997)

 • Besloten community met 5 maanden lang extra live begeleiding waarin je 24/7 advies en feedback kan vragen. (€997)

 • Online bibliotheek vol met how to video’s, checklist, tools & templates (€696)

 • Levenslange toegang en alle updates. (€397)
 • BONUS 1: Cursus Adverteren op Facebook & Instagram + maandelijkse live Q&A sessies (€997)

 • BONUS 2: Instagram cursus Meer afspraken en bestellingen voor je salon / kliniek. (€397)

 • BONUS 3: NLP Workshop – Binnen 1 uur meer focus. (€97)

 • BONUS 4: Toegang tot extra masterclasses van mij én gast coaches. Sommige zijn live en sommige zijn opgenomen. (€1197)

Totale waarde van dit unieke coach traject met alle waardevolle inzichten, strategieën, how to video's, trainingen, templates en opdrachten:

€ 16.772 

normaal voor 4997,- ALLEEN nu 

voor slechts 2997,-

 OF 12 TERMIJNEN €269 

 Dit is een speciale prijs met 2000,- korting op de reguliere prijs. Bij de volgende mogelijkheid gaat de prijs omhoog naar 4997,-. Deze actie is alleen geldig van woensdag 1 februari t/m woensdag 15 februari 23:59 uur. Daarna gaan de deuren dicht tot september 2023.

Dit kan jij ook! ik vertel je hoe..

Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias

Na dit programma ziet jouw leven er zo uit

 • Je bent veranderd van ‘hollen en stilstaan’ naar een ondernemer met een duidelijke strategie zodat je vanuit rust en plezier je zaak runt.

 • Je gelooft in je eigen authentieke kracht en trekt exact de klanten aan die jij het allerliefste wilt. Je weet nu dat jij een unieke waarde hebt in een markt waarin het lijkt alsof iedereen hetzelfde doet.

 • Je omzet is gestegen door meer productverkoop en een slimmer aanbod in je dienstenpakket neer te zetten.

 • Je hebt meer controle over je geld omdat je een complete shift in je money mindset doorgemaakt.

 • Je werkt efficiënter en hebt meer rust en focus in je hoofd (en je agenda). Daardoor is er een juiste balans tussen je werk en privéleven.

 • Het is verleden tijd met de ‘ik doe maar wat’ strategie in je marketing. Je zet nu jouw online kanalen strategisch in. Jouw marketing machine loopt zoals het bedoelt is. Resultaat? Je trekt altijd nieuwe cliënten aan zonder afhankelijk te zijn van mond-tot-mond reclame.

 • Je hebt de belangrijke lessen voor de rest van je leven geleerd. Je bent meer in control over jouw emoties en gedachten waardoor je veel meer voor elkaar krijgt dan je ooit durf te te dromen.  Na dit unieke programma ben je niet alleen gegroeid als ondernemer maar ook als persoon. 


groeien met je bedrijf betekent investeren in jezelf

het GYSBB™ programma bestaat uit 2 onderdelen

Dit is de opleiding voor Skin- & Beauty ondernemers die je gaat helpen groeien in klanten en omzet door middel van videolessen en coaching in de groep over business, marketing & mindset.

 ✔️ Praktische opleiding (je kan direct starten) met de exacte blauwdruk om te groeien. Deze opleiding volg je in je eigen tijd door middel van video trainingen en diverse opdrachten. 

✔️ Bijbehorend 5 maanden coach traject (start 18 september) met begeleiding in de besloten community en tweewekelijkse coachsessies over ondernemen in de skin & beauty branche, marketing, sales en persoonlijke groei.

Grow Your Skin & Beauty Business programma coaching voor huid en beauty ondernemers

*Maak nu gebruik van de aanbieding met € 2000,- korting en krijg diverse bonussen (t.w.v. €2385,-). Je kan direct starten met de GYSBB opleiding in de leeromgeving.

Dit is dè business, marketing & mindset opleiding die je als huidtherapeut nooit hebt gehad!

- NIKITA KANJER, HUIDTHERAPEUT

Dit is wat je gaat leren in de GYSBB™ opleiding

Het Grow Your Skin & Beauty Business programma heeft alles wat je nodig hebt om je huidkliniek of beauty salon te laten groeien. Belangrijke peiler: hoe zorg je voor structuur in je bedrijf en verhoog je omzet zodat met rust en plezier kan ondernemen? De opleiding volg je in je eigen tijd en tempo. Je behoudt levenslange toegang, ook tot alle updates. Dit zijn de modules:

1

Master je brein en manifesteer je eigen toekomst

We dromen veel. Meestal stellen we ook doelen. Maar toch blijven de actie punten en to-do lijstjes op je bureau rondslingeren. Je ziet anderen succes hebben, maar jou lukt het nog niet. Wat gaat er mis? Het probleem is je brein. Jouw brein is soms je grootste vijand. Ik leer je de kunst om ermee samen te werken. Zodat jij wél je doelen gaat behalen.

In deze unieke NLP training leer je exact hoe je samen met jouw brein betere doelen stelt om te manifesteren zoals succesvolle ondernemers dat doen.

✔️ Breng jouw belemmerende overtuigingen in kaart.

✔️ Doe de (NLP) opdracht die ervoor zorgt dat je concreter weet waar je naartoe wil werken. 

✔️ Actieplan die jou inzicht geven aan welke knoppen je moet draaien de komende 6 maanden.

2

Verander van expert naar ondernemer

Het is tijd om in de rol van CEO te stappen. De boot is zo sterk als haar bemanning, ‘and your boat needs a captain‘. Wat heb jij te doen als ondernemer om jouw bedrijf voor je te laten werken, niet andersom?

Yes, in deze module leer je hoe je leiderschap kan pakken in je onderneming en welke rol je hebt als ondernemer.

✔️  Effectiever werken door slim timemanagement.

✔️ Jouw taken en verantwoordelijkheden als succesvolle huid / beauty ondernemer.

✔️ Hoe je leiderschap toont in je eigen persoonlijke groei.

3

Money mindset & sales 

Het onderdeel GELD wordt vaak ‘vergeten’ of we willen er liever niet mee bezig zijn. “Ik hou niet zo van cijfertjes. Ik wil mensen niet iets aansmeren. Geld is maar bijzaak.” Allemaal bullshit. Je bent je bedrijf gestart omdat je vrijheid wil, en geld geeft jou vrijheid.

Na deze module heb je een shift gemaakt in je money mindset en leer je dat sales en geld verdienen leuk (en noodzakelijk) zijn!  

✔️ Direct je omzet verhogen tijdens het intake gesprek of huidscan.

✔️ Geld in overvloed start met overzicht! Hoe krijg je dat?

✔️ Hoe ga je om met klanten die je te duur vinden?

4

We creëren jouw authentieke personal brand

Hoe kan je nog onderscheidend zijn in een markt waarvan er al zoveel ‘hetzelfde’ zijn? Als je deze vraagt hebt, dan ga je ontzettend veel hebben aan dit thema!

Na deze module weet jij exact wat jou anders maakt dan de rest én zorg je ervoor dat je dit met vertrouwen en kracht uitstraalt naar buiten, zodat jij jouw meest ideale klant gaat aantrekken.

✔️  Klanten aantrekken op jouw eigen authentieke manier. 

✔️ Hoe schrijf je content en webteksten die perfect aansluiten bij jouw ideale klant?

✔️ Zet jezelf professioneel in de markt.

5

Zet de marketing machine aan!

Schieten met hagel is tijdrovend en niet efficient. Sterker nog, je blijft hangen. Als je wil groeien, heb je iets anders nodig. We gaan aan de slag met een ijzersterke marketing strategie. Er is veel meer potentie als je beter nadenkt over je lange termijn marketing.

Na deze module ben je veranderd van iemand die elke dag stress heeft om zichtbaarheid te zijn op social media, naar een ondernemer die een strategie heeft dat continue klanten oplevert.

✔️ De juiste focus in je marketing is de sleutel tot groei! 

✔️ Hoe maak je van je website een online verkoopkanaal?

✔️ De kansen die veel huid en beauty ondernemers laten liggen op Social media en in Google!

✔️ E-mail marketing en acties, hoe zet je dat goed in? 

6

Verbeter je communicatie & mindset

Hoe ga je om met moeilijke klanten? Mensen die altijd over je grens gaan? Hoe ga je om met je eigen onzekerheid of andere negatieve emoties. Hoe werkt ons brein eigenlijk en wat heb je eraan om dat te weten als het gaat om succesvoller zijn in je business? Hoe kan je anderen beter ‘sturen’ naar het resultaat dat jij wil?

Dit is de module over communicatie en mindset waarin je leert omgaan met je grootste vijand: ons brein.

✔️ Al mijn ondernemerslessen en kennis als NLP Master Coach in één module, als mijn cadeau voor jou, voor de rest van je leven.

Ben je klaar om samen met mij aan de slag te gaan?

Business coach huidklinieken en beautysalons I Janneke Ananias

Ga je mee op deze levensveranderende reis?

Ga je mee op deze levens- veranderende reis?

Ik help ambitieuze vrouwen met een eigen huidkliniek of beautysalon

Groeien in klanten, omzet en vrijheid, 

Door de juiste strategie, mindset en marketing, 

Zodat zij hun meest authentieke leven gaan leiden, 

Met een bedrijf dat vóór hun werkt, niet andersom. 

deze huid & beauty ondernemers gingen je voor

Coaching voor beautysalons en huidklinieken

ben jij geschikt voor het grow your Skin & Beauty Business™ Programma?

Dit is voor jou als je:

Dit is niet voor jou als je:

hoe ik DE business coach werd voor de SKIN & BEAUTY BRANCHE

In 2017 nam ik ontslag als marketeer, emigreerde naar een warm land en startte vanaf een zeilboot in de Caribbean mijn eerste bedrijf “de Nieuwe Marketeer”. Met dit bedrijf hielp ik andere ondernemers om meer klanten aan te trekken en omzet te genereren via online kanalen. 

Oké dat persoonlijke verhaal met die zeilboot heb je nog van mij tegoed. Ik zal het kort en bondig houden 😉

Eén van de bedrijven die mij inhuurde als social media trainer was LaserVision, een leverancier voor laserapparatuur. Een aantal keren per jaar vloog ik naar Nederland om trainingen te geven aan hun klanten, namelijk huidtherapeuten en beauty salons……. (lees hieronder verder)

Ik weet dat veel ondernemers in de beauty branche meer in hun mars hebben.

Op verzoek begon ik coaching te geven aan ambitieuze huid- en beauty specialisten die graag wilden groeien. Het ging verder dan simpele social media training. Ik zag bij deze ondernemers namelijk veel potentie die nauwelijks werd benut, waardoor ze enorm veel omzet lieten liggen

Inmiddels heb ik een flink aantal ambitieuze vrouwen mogen begeleiden om hun dromen te verwezenlijken. Meer klanten, meer omzet, meer structuur en dus meer vrijheid. Daarnaast kan ik je helpen om je salon of kliniek uit te breiden d.m.v. een nieuwe locatie, meer apparatuur, of het bouwen van een team gemotiveerde en enthousiaste medewerkers zodat je verder kan groeien (wanneer je daaraan toe bent). In welke fase jij als skin & beauty specialist nu ook zit, ik kan jou helpen om te groeien naar de ondernemer die jij graag wilt zijn.

Dankbaar… voor de grenzen die zij mij heeft doen verleggen, die me heeft doen DURVEN dromen, en straffer nog, die me gesteund heeft om deze dromen WAAR te maken!

– Lies Vervaele | Bar à Beauté –

De vrouwen met wie ik werk behalen succes na succes.

Inmiddels durf ik best wel te zeggen dat ik de meest ervaren coach in deze branche ben. Ik begrijp door mijn jarenlange ervaring met diverse zeer succesvolle skin & beauty ondernemers het dagelijks reilen en zeilen binnen jouw bedrijf. Ik weet hoe ik jou kan helpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, ongeacht waar je nu staat.

Ik help jou met een complete strategie om jouw bedrijf, en jou als ondernemer, te laten groeien. Jouw authenticiteit staat hierin centraal. Ik help je om nieuwe klanten aan te trekken, je agenda te vullen (indien nodig), terugkerende cliënten op te bouwen, en je omzet te maximaliseren vanuit behandelingen en productverkoop.


“Een jaar geleden wist ik niets van marketing. Ik had niet eens een Instagram account. Nu kan ik alle aspecten van mijn marketing zelf, zoals mijn website aanpassen, social media beheren en zelfs advertenties draaien.”

– Valerie Borgions | SkinCare Valerie –  

Hoe ga ik jou helpen?

In het Grow Your Skin & Beauty Business programma gaan we aan de slag met een authentieke profilering die helemaal resoneert met jouw visie en missie. Ik leer je hoe je erachter komt wat je écht wilt zodat jij de ondernemer kan zijn die jij graag wil zijn.

Binnen no-time ga je betere content maken, zichtbaarder en zelfverzekerder zijn op social media, slim adverteren én jouw sales en omzet gaan omhoog.

Wat mij anders maakt dan de zoveelste marketing trainer is dat ik naast social media- en advertentiespecialist ook gecertificeerd NLP mastercoach ben.

Ik ga jou helpen om je zelfverzekerder en daadkrachtiger te voelen als ondernemer, zodat je met plezier en rust het maximale uit jezelf en jouw bedrijf kan halen.

Succesvol ondernemen met business coach Janneke Ananias in Belgie

Dit is wat je krijgt als je deze ronde instapt

Klaar om binnen 5 maanden jouw huid of beauty kliniek naar een hoger niveau te tillen? In praktische stappen toewerken naar meer omzet, meer klanten, meer vrijheid. Dit opleidingsprogramma komt met 100% geld terug garantie voor als het niks voor je is. De deuren sluiten binnenkort. De nieuwe ronde start namelijk op woensdag 15 februari 2023 en duurt t/m vrijdag 30 juni 2023.

Strategiegesprek met Business Coach Janneke Ananias
 • De complete Grow Your Skin & Beauty Business™ opleiding met modules over efficiënter en strategischer ondernemen in de skin & beauty branche. (€8.997)

 • Tweewekelijkse live coachsessies van NLP Business coach Janneke om je te coachen en je in de actiemodus te houden. (€2.997)

 • Besloten community met 5 maanden lang extra live begeleiding waarin je 24/7 advies en feedback kan vragen. (€997)

 • Online bibliotheek vol met how to video’s, checklist, tools & templates (€696)

 • Levenslange toegang en alle updates. (€397)
 • BONUS 1: Cursus Adverteren op Facebook & Instagram + maandelijkse live Q&A sessies (€997)

 • BONUS 2: Instagram cursus Meer afspraken en bestellingen voor je salon / kliniek. (€397)

 • BONUS 3: NLP Workshop – Binnen 1 uur meer focus. (€97)

 • BONUS 4: Toegang tot extra masterclasses van mij én gast coaches. Sommige zijn live en sommige zijn opgenomen. (€1197)

 • BONUS 5:  De eerste 10 inschrijvingen krijgen een 1:1 VIP coach sessie met mij cadeau ter waarde van 997 euro. 🎁 
 

Totale waarde van dit unieke coach traject met alle waardevolle inzichten, strategieën, how to video's, trainingen, templates en opdrachten:

€ 16.772 

normaal voor 4997,- ALLEEN nu 

voor slechts 2997,-

 OF 12 TERMIJNEN €269

 Dit is een speciale prijs met 2000,- korting op de reguliere prijs. Bij de volgende mogelijkheid gaat de prijs omhoog naar 4997,-. Deze actie is alleen geldig van woensdag 1 februari t/m woensdag 15 februari 23:59 uur. Daarna gaan de deuren dicht tot september 2023.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BUSINESS, BRAINS EN EEN VLEUGJE SPIRI-WIRI

Waar veel businesscoaches zich enkel en alleen richten op het businessonderdeel, kijk ik ook naar jou als persoon. Dat is mijn unieke kracht.

1

Als ervaren online marketeer leer ik jou de slimmigheidjes die ervoor gaan zorgen dat je meer klanten gaat aantrekken. We gaan aan de slag met effectieve marketing én sales op je website, advertenties en op social media. 

2

Als NLP Master Coach leer ik je om te gaan met emoties die horen bij groei zoals onzekerheid, verwachtingen van je omgeving, de druk van social media, communicatie met anderen en alles wat je op dit moment tegenhoudt om jouw dromen te manifesteren.

3

Als spirituele vrouw laat ik je voelen hoe jij kan vertrouwen op jouw innerlijke stem. In mijn coach sessies vertel ik regelmatig over mijn persoonlijk reis van hoofd naar hart die ik zelf maakte met behulp van healing, astrologie en de maancyclus (dit is een extra spiri-wiri-bonus).

Als je nog niet overtuigd was,
lees dan deze reviews

“Sinds de lockdown zijn wij volop actief geweest met meer productverkoop en naamsbekendheid op social media. Ik besefte mij dat ik dit niet alleen aankon en daarom wilde ik gecoacht worden door Janneke.

Een andere succesvolle onderneemster vertelde mij over Janneke tijdens een training met huidtherapeuten. En sinds Janneke ons ook helpt, is onze social media gaan ‘boomen’. Onze omzet is flink gestegen en dat houden we ook maandelijks vast. 

Bij deze kan ik Janneke bij iedereen in onze branche aanraden. Het is een voordeel dat ze onze branche van schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten kent. We kunnen hierdoor gemeenschappelijke kennis delen en ze weet zeer goed hoe je onze doelgroep moet aanspreken.”

Lies Vervaele van Bar à Beauté
Referentie Bar à Beauté I Janneke Ananias

“Voordat ik begon met het coaching traject had ik heel veel in mijn hoofd maar wist ik eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Ik zocht iemand die mijn gedachten kon structureren en dat ik het kan uitwerken. 

Er kwam zoveel op mijn pad maar heeft Janneke ervoor gezorgd dat mijn focus bij mijn bedrijf blijft daar ben ik haar dankbaar voor. Ik heb hele grote stap gezet met Janneke en we gaan nog grotere stappen zetten!

 Janneke denkt met je mee, zet je aan het werk! Ze geeft je inzichten! Een geweldige coach. Zeker een aanrader.”

ILKNUR TURNA VAN BLUSH INSTITUTE

Enkele resultaten van anderen

Een ervaren onderneemster met een bestaande kliniek en 3 medewerkers wilde meer vanuit flow en plezier gaan ondernemen in plaats van constant stress en brandjes blussen. Na 3 maanden zei ze “Ik heb weer plezier in mijn job!”

Een beautykliniek in West-Vlaanderen draaide voorheen een maandelijks omzet tussen de 40.000 en 60.000 euro. Nu draaien zij consistent elke maand 100.000 euro omzet! En 2 op de 3 klanten vertelt dat zij via social media bij hun terecht komen. Dankzij de advertenties en de zichtbaarheid op Instagram.

Een beautysalon in Noord-Holland heeft in een korte tijd haar omzet verdubbeld van 15.000 naar 30.000 euro per maand. Ook was het doel om te werken aan de zelfstandigheid van het team. Nu kan de eigenaresse regelmatig naar het buitenland, terwijl de zaak doordraait.

Een ambitieuze dame in België stopte met haar baan en startte als huidexpert. Na 6 maanden coaching, tikte ze al 107.000 euro omzet aan.

1 op 1 business coaching I Janneke Ananias

Maar het gaat niet alleen om omzetverhoging

Ik ga jou ook helpen om:

Want deze zaken zijn de fundering voor een succesvol bedrijf en een duurzame relatie met je klanten.

Veelgestelde vragen

De deuren zijn nu even gesloten. Je kan je alvast op de wachtlijst plaatsen zodat je als eerste op de hoogte bent en gebruik kan maken van een geweldige early bird deal!

 

Na inschrijving kan je direct starten met de modules in de academy. Je behoudt life time toegang zodat je alles in je eigen tijd en tempo kan doorlopen. Hoe meer je in je eigen tijd de modules doorneemt, des te effectiever de coaching sessies voor jou zullen zijn.

Vanaf 18 september start jouw 5 maanden coaching. Wat het precies inhoudt, lees je in een andere FAQ vraag.

Vanaf 15 februari t/m 30 juni word je samen met de andere GYSBB deelnemers gecoacht en begeleidt!

 • Elke 2 weken is er een live coach sessie met business coach Janneke en de groep. Soms is er een specifiek thema en andere keren is er een Pick my brain sessie.
 • Regelmatig worden er gast coaches uitgenodigd, deze krijg je extra naast de reguliere coaching.
 • Je krijgt ook toegang tot de maandelijkse live Q&A sessie over slim adverteren op Facebook en Instagram.


  Al met al heb je 3 tot 4 keer een live coach moment. 

Opnames
Kan je er niet altijd live bij zijn? Geen probleem. Alle sessies worden opgenomen. Deze worden binnen 24 uur in je persoonlijke leeromgeving geplaatst. Je behoudt toegang tot alle coach sessies van jouw class.

Community
Je krijgt toegang tot de besloten community waarin je kan connecten met andere huid/beauty ondernemers die deelnemen vanuit Nederland en België. Deze groep is veilig en vertrouwd. Hier kan en mag je je kwetsbaar opstellen en je casussen of vraagstukken delen om te leren van anderen.  

Voor altijd! 🙂

Aan de coaching en de support via de community zit wel een einddatum. Na 5 maanden stopt dit.

Maar als je tevreden bent en nieuwe doelen wil behalen, dan krijg je een verlengingsaanbod om je coachtraject verder voort te zetten.

De trainingen en cursussen blijven altijd toegankelijk.

Meestal een uur tot 1,5 uur. Je ontvangt de planning en de Zoom links om deel te nemen via de e-mail. 

De coachsessies zijn zeer effectief en resulteren altijd in duidelijke, concrete acties waar jij weer mee verder kan om je doelen te behalen. Het leuke is dat alle sessies worden opgenomen. Je kan het dus altijd terugkijken. Ook als je niet aanwezig kon zijn.

Yes, ik heb klanten waarbij een van de medewerkers verantwoordelijk is voor ‘marketing’. Jouw teamlid kan in de academy alle lessen over marketing en authentieke brand, social media en adverteren volgen.

Voor een optimale groei van je bedrijf, is het nodig dat jij als ondernemer ook modules gaat doorlopen én coach sessies bijwoont. Voor jou zijn deze modules interessant:  ondernemerschap, sales & money mindset, verbeter je  communicatie, omgaan met je grootste vijand: jouw brein.

Op deze manier werken jullie optimaal samen aan de groei van de kliniek.

Super leuk, gefeliciteerd! Ik heb geen dag spijt gehad van het ondernemersavontuur. Yep, een avontuur is het zeker! Dus flow lekker mee met alles dat er op je pad komt.

Als je erover nadenkt om misschien over een jaar te gaan ondernemen, dan is dit coachtraject nog iets te vroeg voor je.

In het programma gaan we met bestaande ondernemers stappen zetten om verder te groeien. Jij mag eerst nog andere knopen doorhakken, langs de KVK, je deuren openen en starten!

Kom je bij me terug als je ready bent om klanten te ontvangen?

Ik zal je een persoonlijke geheimpje vertellen: ik hou er ook niet van. Ik vind groepen verschrikkelijk. Tenminste als ik naar het deel van mijn brein luister dat me klein wil houden.

Vroeger werd ik gepest. 

Ik hoorde er niet bij. Omdat ik anders was. Toen zag ik het als een slecht iets. Nu zie ik het als mijn kracht. Maar het feit blijft dat groepjes nooit mijn ding waren. Zeker niet met vrouwen. Want zij maakten mij onzeker. In het hier en nu weet ik dat zij dat niet doen, maar dat doet mijn hoofd.

Jarenlang luisterde ik naar die stem die me klein wilde houden. 

 • ‘Doe maar niet, ze gaan je niet leuk vinden.’ 

 • ‘Ik durf nooit iets te zeggen in groepen, ben bang dat anderen me dom vinden.’ 

 • ‘Pas maar op! Ze zijn mijn concurrenten, straks gaan ze me copy pasten.’

 

En precies daarom bleef ik vaak de dingen alleen doen. En daardoor voelde ik me ook alleen in het ondernemerschap.

Vriendinnen of business buddies had ik wel, maar die begrijpen niets van mijn branche. Hoe lief en gezellig ze ook zijn, ze begrijpen gewoon niet wat er allemaal komt kijken bij het runnen van mijn kind of business, laat staan dat ze me erover kunnen adviseren. Ze hebben geen antwoorden op de vragen:

 • Hoe je pakketten of kuren kan samenstellen.

 • Hoe je je prijzen bepaalt.

 • Wat het met je doet als klanten constant over je grens gaan.

 • Dat je jezelf kapot werkt en dat zij dan zeggen: ‘maar je verdient toch goed als elke klant €80 betaald’?

 • Of wat doe je als je twijfelt over de aanschaf van een nieuw apparaat.. ga je voor een Hydrfacial of toch een ander merk?

 • Laat staan hoe je met klanten moet omgaan die altijd op het laatste moment afzeggen.

 

Je begrijpt m’n punt.

In deze groep is het misschien spannend om erbij te komen, maar lieverd.. Iedereen struggled met dezelfde gedachten en twijfels. Je kan daarvoor 1:1 coaching kiezen (dat 20.000 euro kost in mijn 1:1 traject) of het slimmer aanpakken.

Door niet alleen te leren van mij als je business coach, maar óók van de vrouwen in je groep. Zij zijn net zo ambitieus en kwetsbaar als jij.

Dit zijn de vrouwen die jou als geen ander begrijpen. In deze groep maak je geen concurrenten, maar vriendschappen voor het leven. Hier komen samenwerkingen tot stand. Je krijgt inzichten en nieuwe ideeën waar je nooit alleen op was gekomen.

Alles wat je in deze groep gaat KRIJGEN, is 200% MEEEER waard dan wat het je zou kunnen kosten. 

Ik weet dat er ondernemers zijn die anderen als concurrent blijven zien. Ikzelf zie het anders. Want ik zie authentieke vrouwen met elk hun eigen kracht. Als jij het wil blijven zien als concurrenten, dan is het helemaal oké dat je NIET instapt. Want zolang je naar die stem blijft luisteren, blijf je jezelf klein houden. En bovendien ga je daarmee de dynamiek van de groep verstoren.

Ik wil in de groep alleen vrouwen die geloven (ook al is het spannend) dat je samen verder kan komen. Doordat je van elkaar leert en elkaar versterkt. Ben je klaar met die stupid stem die je alleen maar klein wil houden?

Wil je écht aan de slag om ook deze belemmeringen te doorbreken?Dan is dit programma PERFECT voor jou. En het is dus helemaal oké als je groepen eng vindt. Want dat betekent dat jij een ENORME shift gaat maken. Puur omdat je uit je comfort zone gaat. Omdat je wil werken aan je eigen groei. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben.

En als jouw coach mag je mij erop vertrouwen (en aanspreken als je het niet zo voelt) dat ik er alles aan doe om onze groep veilig en vertrouwd te houden. Zodat jij ALLES eruit gaat halen wat erin zit.

Toen ik de eerste stap zette om in een groep te gaan, veranderde dat mijn gehele bedrijf en privéleven. 

 • Doordat ik sneller groeide voor een lagere investering.


 • Doordat ik een grote belemmering in mezelf had overwonnen. Daardoor startte een domino effect van meer overwinningen.


 • Ik had opeens 5x (!) meer omzet dan daarvoor (was ook best lekker). 

 

Dit alles gun ik jou ook.

Ja, zie de betaaltermijnen op de betaalpagina. 

 

wauw! Als je helemaal tot hier bent gekomen, dan ben je 100% geschikt om samen met mij aan de slag te gaan 😉

Schrijf je nu in voor de wachtlijst. Eind juni is er een secret early bird actie!