Exclusief 1:1 begeleidings traject

Voor ondernemers die hun bestaande kliniek, salon of praktijk naar een volgend niveau willen laten groeien. Ik leer je hoe!
1-op-1 Business coaching Schoonheidsklinieken, salons en praktijken I Janneke Ananias

Heb jij een huidkliniek of beautysalon met een prima maandomzet maar herken jij jezelf hierin?

Jouw bedrijf heeft meer groeipotentie die je nu niet benut.

Je wilt graag groeien maar je weet niet waar je moet beginnen. Je mist een sparringpartner op niveau die bekend is in jouw branche.

Je kloot maar wat aan op social media.
Elke dag zie je anderen zichtbaar zijn.

Dat wil jij ook, maar er is een drempel en je weet niet wat je moet doen om echt waardevol te zijn. Je hebt behoefte aan een duidelijke strategie.

De website kan verbeterd worden en je wil een hogere ranking in Google.

De afgelopen jaren ben je gegroeid als bedrijf, maar de website is een beetje achtergebleven. Deze kan wel een upgrade gebruiken (misschien wil je zelfs een nieuwe). En heel belangrijk: je wil hoger in de zoekresultaten van Google komen (SEO & SEA).

Adverteren doe je niet of wel eens, maar het levert weinig resultaat op.

Oké, je gelooft wel in adverteren, maar het probleem is dat je je er nog niet goed in hebt verdiept. Hoe zou het zijn als een ervaren marketeer (iemand zoals ik), die ook nog eens bekend is met jouw branche, je in simpele taal leert hoe je effectieve advertentiecampagnes maakt. Hallo, nieuwe klanten!

Je hebt of wilt een team dat zelfstandig kan werken.

Je denkt soms na over hoe je je team het beste kan aansturen. Je bent benieuwd hoe je ervoor kan zorgen dat je werknemers zelfstandig én met passie hun werk uitvoeren, zodat jij meer balans kan terugvinden in werk en privé.

Het gaat goed. Maar je bent ambitieus en wilt meer. 

Ik schrik er niet van als jouw droom is om door te groeien naar een 7-figure business. Ja, je leest het goed, dat is 1 miljoen omzet per jaar! Maar bovenal wil je een fijn leven, een goedlopende kliniek met een leuk team.

Lukt het jou gemakkelijk ja te knikken op 3 of meer punten? Dan ben jij helemaal op de juiste plek!

Dit is een exclusief een-op-een-traject voor ambitieuze ondernemers die hun bestaande kliniek, salon of praktijk naar een volgend niveau willen laten groeien. Ik leer je hoe!

Helemaal onderaan vertel ik dat je een strategiegesprek kan plannen. Dit is alvast de link:

GELOOF JIJ
HIER OOK IN?

Jij bent het waard om jouw eigen authentieke leven te hebben met een bedrijf dat voor jou werkt, niet andersom.
Business coach huidklinieken en beautysalons I Janneke Ananias

Even voorstellen

Hé, ik ben Janneke. Internationaal ondernemer,
wereldvrouw en NLP business coach.

Dit is wat ik altijd vertel als ik me voorstel:

“Ik help vrouwelijke ondernemers met een eigen salon of kliniek groeien in mindset, marketing, omzet én met het vinden van jouw authentieke pad (zowel in je business als je leven).”

Ik neem je mee terug in de tijd.

In 2017 nam ik ontslag als marketeer, emigreerde naar een warm land en startte vanaf een zeilboot in de Caribbean mijn eerste bedrijf “de Nieuwe Marketeer”. Met dit bedrijf hielp ik andere ondernemers om meer klanten aan te trekken via online kanalen. 

Oké dat persoonlijke verhaal met die zeilboot heb je nog van mij tegoed. Ik zal het kort en bondig houden.

Bij toeval rolde ik in de beauty branche. Eén van de bedrijven die mij inhuurde als social media trainer was LaserVision, een leverancier voor laserapparatuur. Een aantal keren per jaar vloog ik in (ik was toen al digital nomad) om trainingen te geven aan hun klanten, namelijk huidtherapeuten en beauty salons.

Groeien met je huidkliniek of beautysalon I Business coach Janneke Ananias

En toen werd mijn passie voor deze branche geboren

Ik merkte dat veel ondernemers in de beautybranche meer in hun mars hebben. Daarom ben ik begonnen om 1 op 1 coaching te geven aan ambitieuze huid- en beauty specialisten die graag wilden groeien. Samen gingen we aan de slag met hun social media, maar ook andere thema’s zoals de website verbeteren, hoger komen in Google, de agenda voller krijgen en leiding geven aan een team.

Tijdens deze privé sessies werk ik samen met de ondernemer AAN hun bedrijf. Ik help ze met de complete strategie om meer klanten aan te trekken, omzet te maximaliseren, vaste klandizie op te bouwen, hun salon of kliniek uit te breiden en een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers te bouwen zodat ze verder kunnen groeien (wanneer ze daaraan toe zijn).

Succesvol ondernemen met business coach Janneke Ananias in Belgie

De ondernemers met wie ik werk, worden nóg succesvoller

Inmiddels heb ik een flink aantal ambitieuze vrouwen mogen begeleiden om hun dromen te verwezenlijken. Ik heb veel ervaring in de branche en weet wat er speelt in het dagelijks reilen en zeilen van een kliniek of salon. Ik heb bedrijven geholpen om succesvol(ler) te worden door ze te helpen hun authentieke strategie te vinden waardoor ze hun bedrijf kunnen laten groeien. Iedere kliniek of salon is uniek en ik kan jou helpen om middels jouw authenticiteit je bedrijf te laten floreren.

Hoe?

Door te weten wat je écht wilt, een authentieke profilering die helemaal resoneert met jouw visie en missie, door slim te adverteren én jouw sales, communicatie en leiderschap skills naar een hoger niveau te tillen.
Word je hier ook enthousiast van? Dan wil ik met jou samenwerken. Zet nu de eerste stap en plan hier je strategiegesprek met mij.

Slim ondernemen als huidkliniek in Belgie I Business Coach Janneke Ananias

Dit zijn appjes van mijn klanten

Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias

BUSINESS, BRAINS EN EEN VLEUGJE SPIRI-WIRI

Waar veel businesscoaches zich enkel en alleen richten op het businessonderdeel, kijk ik ook naar jou als persoon. Dat is mijn unieke kracht.

1

Als ervaren online marketeer leer ik jou de slimmigheidjes die ervoor gaan zorgen dat je meer klanten gaat aantrekken. We gaan aan de slag met effectieve advertentiecampagnes op social media en we zorgen ervoor dat jij hoger in Google gevonden wordt (SEO en SEA).

2

Als NLP Master Coach leer ik je om te gaan met veranderingen die horen bij groei zoals onzekerheid, verwachtingen van je omgeving, de druk van social media, communicatie met medewerkers en alles wat je op dit moment tegenhoudt om jouw dromen te manifesteren.

3

Als spirituele vrouw laat ik je voelen hoe jij kan vertrouwen op jouw innerlijke stem. En als je het leuk vindt, dan leer ik je meer over mijn persoonlijk reis van hoofd naar hart die ik zelf maakte met behulp van healing, astrologie en de maancyclus (dit is een extra spiri-wiri-bonus).

Review

“Wow, de advertenties voor de laserontharing en tattoo removal gaan echt goed! We moeten nu opletten dat we geen overlap krijgen als we voor een andere behandeling het apparaat ook nodig hebben.”
LINDSEY I SKINEXPERT BIJ BAR À BEAUTÉ IN KNOKKE

Zo ziet het begeleidingstraject eruit

Zo ziet het begeleidings traject eruit

1

Strategische kick-off meeting waarbij we jouw doelen en focus bepalen voor de komende maanden.

Om effectief te kunnen starten, hebben we een focus gesprek.
Bij dit gesprek kunnen meerder mensen aanwezig zijn, zoals een collega/business partner. Tijdens deze meeting vraag ik je de hemd van het lijf en leer ik je bedrijf nog beter kennen. We bepalen de focus voor jouw traject maken een actie plan. 

2

Toegang tot de online academy met videolessen en coach formulieren

Om effectief aan je bedrijf en je persoonlijke groei te werken, kan je zelf videolessen volgen over ondernemerschap, money mindset, sales verhogen, je ideale klant aantrekken, leiderschap, timemanagement, social media en personeel aansturen. Je leeromgeving wordt continue aangevuld met nieuwe lessen uit de praktijk. De kennis en tools die in de academy staan, zijn alleen al 10.000 euro waard.

3

Meerdere keren per week een directe lijn voor persoonlijke support en begeleiding

Heb je iets waar je feedback op wilt of had je een lastige casus en wil je even overleggen met je coach? Mooi! Je hebt namelijk 3x per week de mogelijkheid om een direct lijntje met mij te hebben. Ik ben beschikbaar via de app of e-mail om vraagstukken te bespreken. Je hoeft dus niet te wachten tot de eerstvolgende coachsessie. Zo blijf je het gehele traject in de actiemodus en belangrijker nog: je voelt je niet meer alleen in het ondernemerschap.

4

Maandelijkse 1:1 business coach sessies.

Elke maand komen we samen via Zoom waarbij ik jou in de helikoptermodus zet. We bespreken verschillende thema’s, doelen en actiepunten die eraan bijdragen dat jij en je bedrijf succesvoller worden. We werken aan jouw overtuigingen en gedrag als ondernemer en leidinggevende. Ik begeleid en adviseer je over marketingacties en middelen die je kan inzetten om meer klanten aan te trekken. De sessies zijn een-op-een en je krijgt achteraf een opname toegestuurd.

5

Mastermind groepssessies

Regelmatig worden er livesessies georganiseerd met een wisselend thema. Meestal zijn de sessies in de avond en er volgt altijd een opname achteraf. Het is niet verplicht om deel te nemen, maar wel erg leuk om ook te leren van anderen. De onderwerpen zijn bijvoorbeeld: Q&A over Instagram of Facebook advertenties, hulp bij content schrijven, een communicatietraining of een mindsetsessie over het behalen van doelen.

BONUS

6

De complete opleiding over adverteren op Facebook en Instagram t.w.v. 997 euro 

In online cursus leer je slim adverteren op Facebook en Instagram. Deze opleiding zou je kunnen uitbesteden aan een medewerker die een marketing taak op zich neemt binnen jouw organisatie. En als je het leuk vindt, doe je het zelf! Resultaat: je weet hoe je via social media nieuwe klanten aantrekt door effectieve campagnes te draaien.

VIP-dag op locatie

7

Exclusief bij het jaartraject t.w.v. 2997 euro

Als je kiest voor het jaartraject, krijg je een VIP dag cadeau! Dit is zeer exclusief dat je bij geen enkel coachprogramma krijgt. Jij krijgt de kans om een hele dag samen met mij aan de slag te gaan. We doen een teammeeting om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen of gaan strategische marketing plannen maken en stellen een content / advertentie strategie op. De agenda van deze dag is maatwerk en compleet samengesteld aan de hand van jouw doelen.

Als je nog niet overtuigd was,
lees dan deze reviews

“Sinds de lockdown zijn wij volop actief geweest met meer productverkoop en naamsbekendheid op social media. Ik besefte mij dat ik dit niet alleen aankon en daarom ben ik gaan samenwerken met Janneke.

Een andere succesvolle onderneemster vertelde mij over Janneke tijdens een training met huidtherapeuten. En sinds Janneke ons ook helpt en traint, is onze social media gaan ‘boomen’. Onze omzet is flink gestegen en dat houden we ook maandelijks vast. Elke 2 op de 3 klanten vertellen ons dat ze door social media bij ons terecht zijn gekomen.

Bij deze kan ik Janneke bij iedereen in onze branche aanraden. Het is een voordeel dat ze onze branche van schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten kent. We kunnen hierdoor gemeenschappelijke kennis delen en ze weet zeer goed hoe je onze doelgroep moet aanspreken.”

Lies Vervaele van Bar à Beauté
Referentie Bar à Beauté I Janneke Ananias

“Voordat ik met Janneke ging samenwerken, had ik twee behandelkamers. Maar toen ze mij leerde hoe ik goed kan adverteren op Facebook en Instagram, had ik binnen no time 3 behandelkamers vol. Daarna ben ik nieuwe medewerkers gaan aannemen en daarmee kwam ook de 4e kamer vol.

Dankzij Janneke heb ik mijn ads zo laten draaien dat ik constant aanloop krijg van nieuwe klanten. Natuurlijk hebben wij daar zelf ook een aandeel in gehad maar zonder de lessen en inzichten van Janneke had ik nu niet het bedrijf gehad dat ik nu heb.

Binnen 2 jaar heb ik een prachtig vrijstaand pand kunnen aankopen. Afgelopen zomer zijn we verhuisd. Dit was in de 10 jaar dat ik al onderneem mijn droom en die is nu werkelijkheid geworden.”

Loes Lammertink van Huidkliniek Twente
Referentie Loes Lammertink I Janneke Ananias

VOOR WIE IS
DIT TRAJECT?

Er zijn maximaal 8 plekken voor een-op-een-coaching. Er is op dit moment een wachtlijst, maar we kunnen alvast bellen om kennis te maken. Voordat je een gesprek aanvraagt, kan je hieronder even checken of dit traject bij je past.

1 op 1 business coaching I Janneke Ananias

Dit traject is voor je als je:

Dit is niet voor je als je:

Dit is de investering in jezelf om jouw business op een authentieke manier naar het volgende level te brengen

Er zijn meerdere huidklinieken en beautysalons die een flinke omzetgroei hebben gerealiseerd, sommige zijn zelfs verdubbeld in jaaromzet. Houd er rekening mee dat zo’n ambitieuze groeidoelstelling niet binnen een paar maanden gerealiseerd is. In de eerste weken gaan we aan de slag met een duidelijke strategie en een goede fundering. Je kunt er bij mij op rekenen dat we een duurzame samenwerking aangaan waarbij ik energetisch met jou en je bedrijf ga verbinden. Daarom is er ook een maximum aantal plekken beschikbaar voor een-op-een-begeleiding.

Enkele resultaten van bestaande klanten

Een ervaren onderneemster met een huidkliniek Twente, had de droom om een pand van 1 miljoen te kopen, dat is gelukt. Haar team groeide ook van 4 naar 7 medewerkers. Het grote verschil met een aantal jaren geleden, is dat zij zelf bijna geen behandelingen meer uitvoert, maar haar bedrijf runt vanuit de helikopterview.

Een beautykliniek in West-Vlaanderen draaide voorheen een maandelijks omzet tussen de 40.000 en 60.000 euro. Nu draaien zij consistent elke maand 100.000 euro omzet! En 2 op de 3 klanten vertelt dat zij via social media bij hun terecht komen. Dankzij de advertenties en de zichtbaarheid op Instagram.

Een beautysalon in Haarlem heeft in een korte tijd haar omzet verdubbeld van 15.000 naar 30.000 euro per maand. Ook was het doel om te werken aan de zelfstandigheid van het team. Nu kan de eigenaresse regelmatig naar het buitenland, terwijl de zaak doordraait.

Een ambitieuze dame in België stopte met haar baan bij een bank en startte als huidexpert. Na 6 maanden coaching, tikte ze al 107.000 euro omzet aan.

Maar het gaat niet alleen om omzetverhoging

Ik ga jou ook helpen om:

Want deze zaken zijn de fundering voor een succesvol bedrijf en een duurzame relatie met je team en je klanten.

Veelgestelde vragen

Geweldig! Plan je strategiegesprek zodat we direct kunnen kennismaken. Tot snel!!

Yes, ik heb klanten waarbij een van de medewerkers verantwoordelijk is voor ‘de social media’. Zij krijgt ook toegang tot de academy, zodat ze haar marketing skills kan upgraden. Jullie kunnen gezamenlijk of om de beurt de coachsessies met mij hebben, zodat ik jullie op de best mogelijke manier kan begeleiden.

Voor altijd! Aan de coaching en persoonlijke begeleiding zit wel een einddatum, namelijk na 6 of 12 maanden. Maar als je tevreden bent en nieuwe doelen wil behalen, dan krijg je een verlengingsaanbod om de samenwerking verder voort te zetten.

Meestal een uur, soms iets korter of langer. De coachsessies zijn zeer effectief en resulteren altijd in duidelijke, concrete acties waar jij weer mee verder kan om je doelen te behalen. Het leuke is dat alle sessies worden opgenomen. Je kan het dus altijd terugkijken.

Je kan mij inhoudelijke feedback vragen via de e-mail, bijvoorbeeld een tekst voor op je website, of een vacature die je hebt opgesteld.

Voor hulpvragen waar je een sparring partner voor nodig hebt, kan je me appen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je net een gesprek hebt gehad met een potentiële webbouwer, nieuwe sollicitant of andere freelancer waarmee je in zee wilt gaan, maar je wilt toch nog even sparren of dit de juiste keuze voor je is. Ik ben bereikbaar via app om snel knopen door te hakken en keuzes te maken vanuit je hart.

Ben jij er klaar voor om dit samen te ontdekken?

Ik reis met liefde en passie met jou mee. Om je te spiegelen, jouw cheerleader te zijn, om jou van je hoofd naar je hart te brengen.

Ik help je bij het maken van keuzes. Met ideeën. En handige tools.

Lieve vrouw, I f*cking love my job.

Excuus voor mijn woordkeuze, maar ik kan hier uren over doorpraten. Dat hoor je wel vaker bij gepassioneerde ondernemers zoals ik. 😉

Maar nu is het echt klaar met mijn geklets.
Als je klaar bent om aan de slag te gaan, plan dan een strategiegesprek om te horen welke kansen ik voor jouw huidkliniek of beautysalon zie.