Strategiegesprek aanvragen

Ben jij benieuwd of wij een match zijn?

Vraag een strategie gesprek aan waarin ik je vertel welke potentie ik zie voor jouw bedrijf en hoe jij je mooiste dromen waar kan maken.

Voor wie?

Ik werk uitsluitend met vrouwelijke ondernemers die de ambitie hebben om op hun eigen authentieke manier te groeien.

Zij hebben een dieperliggende drijfveer om hun klanten zelfverzekerd, krachtig en mooi te laten voelen, zowel van binnen als van buiten. 

Deze ondernemers geloven dat zij, naast het groeien in omzet en klanten, ook moeten blijven ontwikkelen als persoon.

in het
strategie
gesprek...

De vrouwen die ik coach

Houden van het avontuur dat ondernemerschap heet, maar voelen zich soms alleen. Ze missen een sparringpartner op niveau en een veilige plek waar je kwetsbaar mag zijn

Iemand die je begrijpt maar ook de liefdevolle en oprechte feedback geeft die je nodig hebt om naar dat volgende niveau te groeien, in je business en als uniek persoon.

De vrouwen die ik begeleid, wisten voorafgaand aan een traject niet precies wat ze nodig hadden. Achteraf zeggen ze: ik had behoefte aan een gekwalificeerde coach zoals jij. Iemand die je groter maakt dan je zelf ooit durfden dromen

Beautysalons en huidklinieken I Coach Janneke Ananias

je bent klaar om te groeien, maar je weet niet hoe

  • Je bent je eigen bedrijf gestart omdat je gepassioneerd bent over je vak, maar tegelijkertijd meer vrijheid wil ervaren.

  • Op dit moment draai je een prima omzet. Maar je mist de focus en strategie om vanuit flow te ondernemen. Je doet van alles, maar aan de andere kant ook weer net niets.

  • Je scrolt uren door Instagram en wordt daar soms onzeker van. Je wilt weten hoe je meer klanten aantrekt via online kanalen. Zodat jouw agenda continu gevuld is.

  • Bij het runnen van een succesvolle praktijk komt meer kijken dan je had verwacht. Je voelt je regelmatig alleen in het ondernemerschap

  • Je gaat van webinar naar masterclass. Maar een kwalitatief goede coach met ervaring in meerdere vakgebieden heb je nog niet gevonden.

  • Je hebt dromen. Maar de stappen ernaartoe zijn nog een vraagteken.

Het is tijd om daad bij het woord te voegen

Je kan nu verder scrollen of iets anders gaan doen. Maar jij weet dat er dan niets gaat veranderen. Dit gesprek is een eenmalige kans. Voel jij dat je klaar bent voor een volgende stap? Ben je zat van het aanrommelen? Heb je behoefte aan een goede strategie? Vraag dan nu je strategiegesprek aan.

Vul het intake formulier in

Binnen 2 werkdagen ontvang je een berichtje of je in aanmerking komt voor een kosteloos strategiegesprek. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.